Softie Annabelle Minerals – houbičky na make-up pro dokonalé líčení

Softie houbičky Annabelle Minerals jsou ideální volbou při aplikaci minerálních produktů v podobě make-upu, pudru, korektoru, tvářenky či rozjasňovače metodou na mokro. Díky různým tvarům s nimi snadno aplikujete produkty, jak na větší části obličeje jako jsou tváře a čelo, tak i do záhybů kolem očí či nosu. Tvary a rozměry se hravě přizpůsobí tváři, ale pomůžou vám i make - up aplikovat rovnoměrně bez viditelných stop.

Aplikace:

  1. Před aplikací produktů na pleť houbičku dobře navlhčete, a přes kosmetický ubrousek nebo čistý ručník z ní vymačkejte přebytečnou vodu. Z hygienických důvodů ji nezapomeňte udržovat čistou.
  2. Nasypte potřebné množství minerálního make-upu do víčka.
  3. Ponořte houbičku Softie do produktu, a krouživými pohyby jej rozpracujte, dokud nedosáhnete krémové textury.
  4. Pokračujte aplikací produktu na pleť.

Mint Softie – houbička na make - up

Houbička ve tvaru hrušky je ideální volbou při aplikaci minerálních produktů v podobě make-upu, pudru či tvářenky metodou na mokro. Snadno s ní aplikujete produkty na větší části obličeje, ale i do záhybů. Díky plochému zakončení kosmetiku nanesete rychle, rovnoměrně a beze šmouh. Pomocí špičky se naopak dostanete do těžko přístupných míst kolem nosu a očí. 

Cena: 119 Kč

Peach Softie - Make-up houbička se zkosenou hranou v energetické broskvové barvě.

Díky svému tvaru se stává snadným pomocníkem při aplikaci minerálního make-upu. Máte rádi komplexní líčení a přirozený vzhled? Pak je Peach Softie tou pravou volbou! Díky zkosené straně snadno aplikujete make-up na větší plochy jako jsou tváře a čelo, zatímco užší částí se dostanete do oblasti kolem nosu a očí. Je vhodná jak pro aplikaci make-upu, tak i korektoru, tvářenky, bronzeru a rozjasňovače.

Cena: 119 Kč

Pink Softie L

Houbička velikosti L pro aplikaci minerálního make-upu metodou na mokro. Je vhodná i pro aplikaci pudru, tvářenky či bronzeru. Byla navržena tak, aby se s ní snadno aplikoval make-up na pokožku. Její tvar a rozměry se hravě přizpůsobí tváři, a pomůže vám make-up aplikovat rovnoměrně bez viditelných stop.

Cena: 119 Kč

Pink Softie M

Houbička na make-up střední velikosti pro aplikaci pudru, tvářenky, bronzeru a minerálního rozjasňovače metodou na mokro. Byla navržena pro snadnou a pohodlnou aplikaci minerálních produktů na pleť. Její tvar a rozměry se přizpůsobí tváři, čímž se aplikace produktů stává ještě jednodušší. Je vhodná pro aplikaci pudru metodou baking. Snadno s ní vytvoříte přirozené kontury.

Cena: 99 Kč

Pink Softie S

Houbička velikosti S pro aplikaci minerálního korektoru metodou na mokro. Byla navržena tak, aby se s ní snadno aplikoval make-up na pokožku. Její tvar a rozměry se snadno přizpůsobí tváři, a pomůže vám make-up aplikovat rovnoměrně bez viditelných stop. Díky její roztomilé malé velikosti je ideální pro aplikaci korektoru pod oči, nebo make-upu na těžko přístupná místa kolem nosu.

Cena: 69 Kč

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
347 x [13%]
Aperol spritz
240 x [9%]
Cuba Libre
254 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
245 x [9%]
Margarita
344 x [13%]
Cosmopolitan
261 x [10%]
Mai-Tai
225 x [9%]
Whiskey sour
238 x [9%]
Pisco sour
248 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2643

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru