Dopřejte svým blízkým jedinečný valentýnský zážitek s BIO Levandulí Chodouňskou

I když mnozí z nás považují za svátek lásky a zamilovaných spíše 1. květnový den, únorové oslavy svatého Valentýna se u nás zabydlely více než pevně. Momentální situace přímo vybízí k tomu, abychom dělali alespoň drobné radosti svým blízkým (i sobě) kdykoliv jen to bude možné. Valentýn je tedy skvělá příležitost, jak potěšit nejen své partnery, ale také děti, přátele nebo kolegy.

Vaši blízcí jistě ocení, že produkty z BIO Levandule Chodouňské i veškeré aktivity Levandulového údolí plně respektují aktuální požadavky na well being. Čerpají z dávného odkazu našich předků vedoucího k dlouhověkosti a harmonii těla, duše i mysli.

BIO Levandulový sekt s Levandulí Chodouňskou

Připijte si s námi exkluzivním levandulovým sektem! Spolu se studentem Janem Sekyrou, který miluje výzkum, vývoj a nové produkty v oblasti zdravé výživy, jsme vyvinuli náš první sekt. Šumivé víno z čisté BIO Levandule Chodouňské vás okouzlí charakteristickou vůní a pestrou a zajímavou chutí.

Limitovaná edice levandulového sektu pochází z naší řemeslné manufaktury. Jeho výjimečnost si nejlépe vychutnáte s těmi, které máte rádi. Věnovat jej můžete také jako poděkování, výraz úcty a lásky. Radost skrývající se v každé sklence skvěle doplňují antioxidanty, antibiotika či antiseptika z levandule lékařské. Je to zkrátka ideální dárek nejen na Valentýna.

Bylinkárna s Helenou Neumannovou

Při sezení s bylinkářkou a pediatrickou zdravotní sestrou Helenou Neumannovou v Duhové hale v Levandulovém údolí probereme nejen vaše obtíže a možné řešení z čisté přírody, ale také radosti a starosti vaše i vašich blízkých. Pobavíme se o přístupu ke stravě, práci, obtížím, životu, zdraví i naší planetě. Možná najdete novou cestu k lepší kondici, vnitřní i vnější kráse nebo případnou pomoc s problémem, který aktuálně řešíte.  Darujte čas, který si vaši blízcí mohou užít jen sami pro sebe.

Bachovy esence v Levandulovém údolí

Vhodným valentýnským dárkem je také vytvoření Bachových kapek na míru. Namíchá vám je certifikovaná terapeutka z darů přírody na malé procházce vaším zdravím. V Duhové hale v Levandulovém údolí se vám budeme věnovat celostně tak, aby se zlepšilo vaše zdraví, odešly vaše neduhy a abychom doplnili energii vašemu tělu i duši.

Bachova květová terapie je filozofií anglického lékaře dr. Edwarda Bacha (1886-1936), který objevil 38 květů působících na emocionální a mentální stavy. Každý nezpracovaný problém (starosti, strachy, obavy aj.) blokuje životní energii a oslabuje schopnost člověka postavit se vůči nepřízni vnějších vlivů. Bachovy esence působí na emoční úrovni a pomáhají uvést životní energii opět do rovnováhy.

Jednotlivé esence pochází z divoce rostoucích květů nebo květů stromů a keřů. Jedinou výjimkou je esence připravená z přírodního pramene s léčivými účinky. Esence je vhodné namíchat na míru konkrétnímu člověku dle jeho aktuálního emočního stavu. Při 1,5 hodinové  terapii poznáte opravdovou sílu přírody. V Duhové hale budete jen vy a terapeutka. Později můžete načerpat sílu procházkou Levandulovým údolím nebo šálkem z výběru našich BIO levandulových čajů. 

www.levanduloveudoli.cz

Instagram: @levandulove.udoli

Facebok: Levandulové údolí

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
360 x [13%]
Aperol spritz
252 x [9%]
Cuba Libre
265 x [9%]
Piňa Colada
252 x [9%]
Daiquiri
257 x [9%]
Margarita
355 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
278 x [10%]
Whiskey sour
249 x [9%]
Pisco sour
260 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2801

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru