Tip z levandulové kuchařky

BIO Levandule Chodouňská je nekonečným zdrojem inspirace pro nejrůznější sladké i slané pokrmy. Oblíbíte si je nejen díky charakteristické elegantní vůni levandule, ale také pro příznivé účinky na vaše zdraví a imunitu.

Jako úplný základ pro vaše kuchyňské experimenty poslouží levandulová masa, která se skvěle hodí jako přísada do omáček na červená i bílá masa, na ryby, do pudinků, cheesecaků, tvarohů, jogurtů, marmelád, medu nebo dresinků. Oceníte ji také při přípravě dezertů, dortů, buchet, koláčů, krémů nebo polev.

Levandulová masa z čisté BIO Levandule Chodouňské

Ingredience:

2 lžičky BIO čaje z čisté BIO Levandule Chodouňské

100 g BIO třtinového cukru s BIO Levandulí Chodouňskou

1 BIO citron

Postup:

Pochutnejte si na hrnku našeho BIO levandulového čaje (dvě lžičky levandulového čaje na půl litru vroucí vody). Dejte stranou 10 ml čaje a povařte jej se 100 g třtinového cukru s BIO Levandulí Chodouňskou. Míchejte na prudkém ohni tak dlouho, až vznikne levandulová masa. Vaření, pečení, smažení i grilování s levandulovou masou získá zcela nový švih!

www.levanduloveudoli.cz

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru