Motocykly Harley-Davidson® 2021 posilují touhu po dobrodružství a svobodě

Harley-Davidson v roce 2021 přináší milovníkům motocyklů více výkonu, stylu, technologií i svobody. Mezi hlavní novinky patří robustní Street Bob® 114, cruiser Fat Boy 114 v novém stylu a nové trendové volby pro tři populární performance-baggery: Street Glide® Special, Road Glide® Special a Road King® Special. Harley-Davidson dále nabídne čtyři super-prémiové touringové modely od týmu Custom Vehicle Operations.

„Harley-Davidson vstupuje do roku 2021 se zaměřením na motocykly jako na emocionální zážitek,“ říká Theo Keetell, viceprezident pro marketing. „Nadčasové hledání dobrodružství a svobody na nekonečných cestách je podstatou našeho historického dědictví i naší vize budoucnosti. Při vstupu do nového roku a na začátku nové motorkářské sezóny je posilování této touhy zvláště důležité.“

Street Bob 114 reprezentuje cruiserovou řadu

Osm modelů Harley-Davidson Softail® nabízí ničím nerušené jízdní zážitky a spojuje v sobě moderní výkon a technologie v autentickém americkém stylu. Nový model Street Bob 114 do nabídky cruiserů přidává odstrojený styl bobber a pořádný výkon bez příkras. Je nejlehčím motocyklem v řadě Softail a se silným motorem Milwaukee-Eight® 114 umí obratně zatáčet a vždy má výkonovou rezervu. Je doslova nabitý autentickým duchem, od řídítek „mini-ape“ až po zkrácený zadní blatník.

Se svým robustním vzhledem Fat Boy® zůstává jedním z fyzicky nejdominantnějších motocyklů v nabídce značky Harley-Davidson®. Inovovaný vzhled pro rok 2021 přichází se světlejším výrazem a nahrazuje lesklé chromy na pohonné jednotce, přední části, konzole a výfuku saténovým chromováním.

Hot Rod baggery reprezentují touringovou řadu

V touringové řadě modelů Harley-Davidson® 2021 je trojice Hot Rod baggerů s oživeným vzhledem a novými funkcemi. Motocykly Road King® Special, Road Glide® Special a Street Glide® Special s nízko posazeným výkonným motorem Milwaukee-Eight 114 se vyznačují kombinací výrazného vzhledu a komfortu pro dlouhé cesty, který zaručuje podvozek řady Harley-Davidson® Touring. Modely Street Glide® Special a Road Glide® Special jsou k dispozici v novém dvoubarevném provedení a možností volby z celé řady temně laděných nebo naopak zářivě chromovaných provedení – zákazník může vybírat mezi odvážnou moderní podobou nebo tradičnějším a lesklejším provedením. Motocykly Road King Special a Street Glide Special dostaly nové jasné LED světlomety Daymaker® a všechny tři varianty Special také mají nové ochranné rámy, které posilují jejich razantní vzhled.

Všechny modely řady Harley-Davidson Touring jsou vybaveny dotykovou obrazovkou s infotainmentem Boom!™ Box GTS, který nyní plně podporuje aplikace Android Auto™ a Apple CarPlay®. Po připojení kompatibilního smartphonu pomocí kabelu může jezdec využívat obě tyto aplikace a přehrávat si vlastní média, streamingové služby, komunikaci a navigaci s minimálním vyrušováním.

Modely CVO™: Špičkové audiosystémy

Motocykly Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ představují to nejlepší z nabídky designu a stylu Harley-Davidson a vyznačují se výjimečnými barvami, pokročilými technologiemi, exkluzivními komponentami a dokonalými detaily.

Do sezóny 2021 vyjíždějí modely CVO™ Street Glide® a CVO Road® Glide poprvé s úplně novým systémem Harley-Davidson® Audio powered by Rockford Fosgate. Moderní audiosystém používá reproduktory a zesilovače, které byly navrženy speciálně pro motocykly Harley-Davidson®. Komponenty systému Harley-Davidson® Audio powered by Rockford Fosgate budou také k dispozici v nabídce Harley-Davidson® Genuine Motor Parts & Accessories pro motocykly H-D® Touring vyrobené po roce 2014, které jsou vybaveny jednotkou infotainmentu Boom!™ Box.

Všechny čtyři model CVO 2021 – CVO™ Street Glide®, CVO™ Road Glide®, CVO™ Limited a CVO™ Tri Glide® – mají nové barevné kombinace a doplňky. Motor Milwaukee-Eight® 117 V-Twin je dodáván výhradně do modelů CVO a je tím nejvýkonnějším motorem, jaký je nabízen jako standardní tovární pohonná jednotka pro Harley-Davidson.

Neustále pracujeme na tom, aby byly motocykly bezpečnější a jejich ovládání intuitivnější, proto jsou všechny modely CVO™ vybavené systémem RDRS Safety Enhancements (dříve známým jako RDRS). Tato kolekce technologií má za úkol dávat jezdci větší jistotu v nepříznivých podmínkách a pomáhá mu zvládnout neočekávané situace. Mezi funkce systému RDRS Safety Enhancements patří propojený brzdový systém Cornering Enhanced Electronic Linked Braking a Cornering Enhanced Antilock Braking System, systém kontroly trakce Cornering Enhanced Traction Control System a Drag-Torque Slip Control System, systém asistence při rozjezdu do kopce Vehicle Hold Control a sledování tlaku v pneumatikách Tire Pressure Monitoring System.

Harley-Davidson® Pan America™ – globální odhalení nového modelu 22. února 2021
Nový adventure touring motocykl Harley-Davidson Pan America™ 1250 se ukáže i na virtuálním představení novinek H-D dne 19. ledna. Harley-Davidson pak pozve celý svět na samostatnou prezentaci 22. února 2021, kde se nový motocykl Pan America odhalí do všech detailů. Registrujte se na představení na adrese www.H-D.com/PanAmerica.

Chcete-li získat další informace nebo si rezervovat zkušební jízdu, navštivte web www.harley-davidson.cz.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru