Högl v nové kolekci obuvi oráží touhu po přírodě i moderní řemeslo

Nejnovější kolekce rakouské značky Högl pro jaro a léto nadcházejícího roku 2021 se ponese v duchu moderního řemesla. Obuv se bude snažit uspokojit touhu po přírodě, ve které se celá linie inspiruje. Touha po horkém počasí a cestování se odrazí v letních sandálcích, teniskách i pantoflích, k jejichž zhotovení bylo využito nových materiálů, jako je rafie či plátno. Odrazem kvalitního řemesla se pak staly tkané materiály, jež dodávají siluetám nové obuvi přirozený vzhled.

Kolekce je nově doplněna také o žhavý trend „utility“ stylu, jenž v příštím roce dobude módní svět. Netradiční šněrovací boty vynikající svým jednoduchým a mírně rustikálním vzhledem, jenž zjemňují jemné odstíny krémové a béžové. Pro zpestření nechybí ani hravé motivy inspirované barvami africké stepi.

www.hoegl.com

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru