Lahodný týdenní balíček CHIA SHAKE – zdravá a chutná strava, která dodá energii, vitamíny a podpoří i linii

Zapomeňte na to, že zdravé nemůže být dobrá nebo, že dieta nemůže chutnat. Ochutnejte týdenní balíčky Chia Shake a lahodné sladké chuti, která vám navíc dodá energii a pomůže s hubnutím naprosto propadnete.

Jak název napovídá, jednotlivé pokrmy jsou založeny na obsahu superpotraviny – chia semínek. K tomu jsou doplněny o další prospěšné látky. Je to především vysoký obsah proteinů, ale i vláknina, vitamíny jako A, B, E, D, C, minerály jako vápník, hořčík, draslík, selen, zinek, železo nebo jód a pochopitelně lahodné příchutě například pistácií, manga, banánu, vanilky, lesních plodů, čokolády nebo jahod. Vše je navíc bez přidaného cukru, maximálně slazeno stévii, bez lepku nebo glutenu.

Týdenní balíček zahrnuje 5 jídel denně a slouží jako kompletní náhrada stravy. A co je nejdůležitější, chutná, člověk nehladoví ani nemá pocit hladu či chutě, které ho nutí se takzvaně dojídat. Pokrmy jsou vhodné, jak pro klasické snídaně, svačiny, obědy a večeře, tak například i před nebo po sportu nebo i jako výbava na dovolené nebo výlety.

V balíčku naleznete: Koktejl Chia Shake, Chia Puding, Chia palačinky, 1x smart shaker a navíc pro případ potřeby i dietní plán a drobný dárek. Jednotlivá balení produktů navíc vystačí na 10 – 15 porcí, takže o vydatnou celotýdenní stravu je postaráno.

Zároveň skvěle slouží i pro udržení štíhlé linie, kdy si můžete z pokrmů zvolit denně například jen koktejl nebo svačinku a jednotlivá balení vám vystačí na delší dobu. Lze je totiž konzumovat i samostatně a proložit jimi běžnou denní stravu nebo například nahradit třeba jen večeře či snídaně a odstartovat, tak den.

Více informací získáte na: www.chiashake.cz

Otázka:

Jakou slanou příchuť nalezneme mimo jiné v produktech Chia Shake?

  1. Brokolicovou
  2. Chřestovou
  3. Sýrovou

Odpověď prosím zašlete prostřednictvím formuláře - zde rozklikněte.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
368 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
258 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2855

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru