Zdravější vánoční cukroví i mlsání bez výčitek? Zkuste Chia Shake

Adventní čas je za dveřmi a s ním i období Vánoc, pečení vánočního cukroví a dalších pochoutek a často i nezřízeného mlsání. Ale ani tento čas ještě nemusí znamenat pohromu pro štíhlou linii nebo udržení přijatelné hmotnosti. Stačí jen jíst s rozumem a typické sladké krémy vánočního cukroví nahradit jejich zdravější variantou nebo si třeba připravit oblíbené sladké muffiny založené na vysoké dávce proteinu, a naopak bez přidaného cukru. Vše se dá řešit, stačí jen vědět, jak na to. Vsadit totiž můžeme na sladkosti od Chia Shake, které naše chuťové buňky nepřipraví o oblíbenou sladkou a lahodnou chuť, ale splní i představy o zdravém pečení a mlsání bez výčitek. A navíc přijdou vhod i mimo vánoční čas. A jaké to jsou? Přinášíme několik tipů.

Chia Shake choconella – proteinové oříškové máslo plné čokolády, kokosu a arašíd

Rozmazlujte své chuťové buňky a dopřejte jim jedinečnou sladkou slast v podobě lahůdky Chia Shake Choconella, proteinového oříškového másla, plného pravých lískových oříšků, arašíd, čokolády a kokosu. Choconella je dokonale sladká, a přitom zdravá pomazánka, která je čistě přírodní a vyniká vysokým obsahem bílkovin a dalších pro organismus prospěšných látek. V jejím složení tak vedle lískových oříšků a arašíd, nalezneme i syrovátkový protein, ale také vydatnou dávku kakaa, které ji dodává pravou čokoládovou chuť a zároveň působí jako antioxidant a dokáže odbourávat i tuky. Choconella je navíc doplněna ještě o prospěšný lecitin nebo kokosový olej. K tomu všemu ale neobsahuje žádný přidaný cukr, lepek ani konzervanty. Choconella je tak ideální jako zdravá sladká svačinka, když nás honí mlsná, a dokonce nenaruší ani dietní plány v případě držení redukčních diet nebo hlídání štíhlé linie. Skvěle chutná, jak například na palačinkách nebo opečeném toustu, tak i jako součást vánočního cukroví, například při jeho zdobení či slepování nebo jako zdravý základ krémů a náplní. I přes své zdravé pojetí rozhodně nezůstane pozadu oproti tradičním oříškovým máslům a v chuti nezůstane nic dlužna ani těm největším milovníkům sladkého a požitkářům. Zkuste s Choconellou hřešit zdravě, chutně, a hlavně bez výčitek. Cena 299 Kč.

Chia Shake Chia muffin – čokoládový dezert pro mlsání bez výčitek, linii i zdravé pečení

Užijte si opravdovou poctivou chuť čokolády a sladkého a připravte si speciální Chia muffin. Jedinečný čokoládový dezert nadchne svou vydanou čokoládovou chutí, enormně rychlou přípravou a vyladěným složením, které nenaruší ani dietní plány a splní představy o zdravém pečení. Chia muffin obsahuje hned 54 % bílkovin a je tak ideální pro start dne, ale třeba i jako svačinka v práci nebo po sportu. Založen je na syrovátkovém proteinu, mletých chia semínkách, vláknině a kakau. Jejich kombinace dodá pocit zasycení, pomáhá odbourávat tuk, působí na náš organismus antioxidačně, přispívá k udržení zdravé hladiny cholesterolu, a dokonce brání ztrátě svalové hmoty při dietách. Doplněn je ještě o vitamíny A, E, D, K a B komplex a minerály jako vápník, hořčík, železo, selen, zinek, mangan, draslík, jód nebo kyselinu listovou, které výrazně podporují imunitu i zdraví vlasů a nehtů. Chia muffin je tak ideální pro všechny, kteří si hlídají štíhlou linii nebo drží redukční diety, ale i pro sportovce nebo osoby, které milují sladké a chtějí mlsat bez výčitek. Díky Chia muffinu je navíc možné i zdravě péct, ať už přímo muffiny nebo lze sypkou směs přidat do vánočního cukroví a připravit si tak zdravou podobu klasických receptů. Chia muffin od Chia Shake neobsahuje lepek ani přidaný cukr.

Nenáročná je i samotná příprava. Stačí jednu odměrku (35 g) rozmíchat se 75 ml mléka a těsto vlít do šálku nebo silikonové formy na muffiny. Následně jej v mikrovlnné troubě pečeme 2 minuty. Můžeme jej ale použít i pro zdravé vánoční pečení. Přesvědčte se, že mlsat jde i bez výčitek, a přitom zdravě a chutně. Cena 399 Kč.

Chia pistáciový koktejl – lahodný koktejl plný energie nejen pro dokonalý start dne

Odstartujte nový den jedinečnou sladkou lahůdkou Chia pistáciovým koktejlem, který dokonale rozmazlí vaše smysly, dodá vám energii, ale hlavně podpoří štíhlou linii. Koktejl je založen na účincích blahodárných chia semínek, ale vyniká právě chutí pistácií a dochucen je i špetkou čaje matcha. Představuje tak dokonalý koktejl plný proteinů, vitamínů a minerálů, které posílí a skvěle naladí pro nový den. Zároveň dodá i notnou dávku potřebné energie. Chia pistáciový koktejl je zároveň přímo stvořený pro hubnutí a vyrýsování postavy. Obsahuje totiž také syrovátkový protein, který zvyšuje pocit sytosti a zabraňuje ztrátě svalové hmoty, ale i vlákninu potřebnou pro hubnutí a omega-3 mastné kyseliny vhodné pro naši imunitu i udržení správné hladiny tuků v krvi. Nechybí v něm ani vápník, hořčík, vitamíny, železo, zinek, jód nebo selen. K tomu všemu neobsahuje přidané cukry ani gluten, takže kromě snídaně může být i skvělým tipem na sladkou a zdravou svačinku, navíc jej lze za pomoci shakeru jednoduše připravit prakticky kdekoli.

Jednu odměru (30 g) stačí rozmíchat s 0,3 litrů mléka nebo vody a rovnou konzumovat. Jedno balení Chia pistáciového koktejlu navíc vystačí na 15 porcí. Cena 399 Kč.

Chia Shake Slimbar čokoláda+pomeranč – tyčinka na cesty i jako rychlá chuťovka

Dopřejte svým chuťovým buňkám slast v podobě sladké tyčinky Chia Shake Slimbar s příchutí čokolády a pomeranče, která nadchne opravdu každého. Konečně totiž můžeme mlsat bez výčitek, bez obav o naši štíhlou linii, dětem nemusíme zakazovat sladké, a dokonce si unikátní kombinaci čokolády a pomeranče můžeme dopřát i během redukčních diet! Tyčinka Chia Shake Slimbar, ve které se lahodná chuť čokolády dokonale pojí se svěžím pomerančovým nádechem, obsahuje vysoký podíl bílkovin a vlákniny, díky kterým zasytí, zažene hlad a dovede prakticky nahradit jedno jídlo během dne. Obsahuje také vitamín E, výtažek ze zelené kávy, lecitin nebo odtučněné kakao a kakaové máslo i citrusovou vlákninu. Tyčinka je navíc bezlepková, neobsahuje přidaný cukr a slazena je stévií. Ideální je jako zdravá a vydatná svačinka na cesty, což oceníme právě v hektickém času konce roku, kdy jsme v pohybu a nemáme čas na kvalitní stravu nebo její přípravu. Vhodná je ale i pro děti, zasytí a dodá energii po sportu a zapomenout bychom na ni neměli právě při balení na cesty a výlety. Užívejte si zimního času bez omezování a odpírání oblíbené sladké chuti, která k němu patří! Cena 35 Kč.

Více na www.chiashake.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru