Svátek lásky je tady. Buďte originální a pošlete svou „Valentýnku“ s dárkem

Zajít na večeři, na víno, do pivních koupelí, nebo se setkat s partou lidí, které máme rádi, je v této době takřka nemožné. Naučili jsme se vídat online, povídáme si, a dokonce i vyznáváme lásku. Stejně tomu bude i na Valentýna. Proto buďte originální a dejte své drahé polovičce něco originálního, ať je s vámi v kontaktu. Všechny tyto tipy na neotřelé valentýnské dárky nabízí značka Yenkee.

Vaše valentýnská láska je stále v práci, nebo pracuje z domova a potřebujete mít počítač stále u sebe? Tašky jsou pro notebooky nudné a nebezpečné? Tak teď jste na to kápli. Darujte YENKEE batoh Flashpacker. Hodí se jako dárek pro muže, pro ženy, i pro dívky. Batoh má mnoho nepostradatelných funkcí, každé ráno vás doprovodí do práce při cestě hromadnou dopravou, a když už je konečně po práci, tak s vámi vyrazí i vstříc volnočasovým aktivitám. V svém těle batohu pohodlně uschová 15,6" notebook, spoustu elektronických gadgetů, a ještě k tomu např. svetr, pokud by se ochladilo. Přesto si stále zachovává svoji business casual tvář.

Navíc je batoh nejenom hezký, ale i chytrý. Pokud jste na cestách a potřebujete mít stále zapnutou navigaci v telefonu, tak využijete powerbanku, kterou schováte v batohu a propojíte skrze vestavěný USB konektor.

Bezdrátová sluchátka? Další valentýnský dárek pro muže i ženy.

Jde o věčné dilema většiny milovníků libých tónů, kteří poslouchají muziku z mobilu, či počítače.  Vyplatí se zvolit bezdrátová sluchátka a nenechat se svázat kabely? Nové modely bezdrátových sluchátek YENKEE s názvy Gemini a Lounge dokazují, že vysvobodit se z kabelového sevření nemusí být drahé, a že i s bezdrátovými sluchátky si můžete dopřát dlouhé hodiny kvalitního poslechu nebo ničím nerušeného rozhovoru. Darujte zbrusu nová bezdrátová sluchátka YENKEE Lounge YHP02 a Gemini YHP01 a poslouchejte spolu nové hity zamilovaných.

Dárek pro opravdové muže, kteří hrají první ligu nejenom na hřišti, ale i u vás, a tak trochu i na počítači. Zkuste jim darovat novou lehkou herní myš Shotgun od YENKEE. Muži ocení váš skvělý nápad s odlehčenou konstrukcí a unikátním designem. Herní myš Shotgun vyniká nízkou hmotností pouhých 75 gramů, za níž vděčí perforované konstrukci. Po technické stránce nabídne myš senzor IC 6651 s citlivostí až 6400 DPI a spínače Huano. (Oni budou rozumět a vy zazáříte) Atmosféru doladí plně nastavitelné RGB podsvícení. Shotgun disponuje programovatelnými tlačítky a možností nastavení maker. Vlivem děrování je zabezpečeno, že se hráčova (partnerova) ruka nebude potit, a myš tak nebude nikterak klouzat. Když váš muž bude vítěz, budete spokojená i vy. A o to na Valentýna jde.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
360 x [13%]
Aperol spritz
252 x [9%]
Cuba Libre
265 x [9%]
Piňa Colada
252 x [9%]
Daiquiri
257 x [9%]
Margarita
355 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
278 x [10%]
Whiskey sour
249 x [9%]
Pisco sour
260 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2801

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru