Tipy z Levandulového údolí

Za unikátním Levandulovým údolím ve středočeské Chodouni v samém srdci Geoparku Barrandien na bývalých vápencových mořích je 3hektarové pole s 45 000 BIO levandulemi, Levanduli zde začaly pěstovat v roce 2014 Helena Neumannová a Milena Krčálová. V manufaktuře v Levandulovém údolí se z levandule v BIO kvalitě vyrábí čaje, oleje, koření, sušenky, raw tyčinky a spoustu dalších zdraví i tělu prospěšných produktů.

Jde o skutečné modré zlato. Jedině BIO bylinky neobsahující žádnou chemii, navíc ručně stříhané, vám dopřejí skutečnou lázeň pro trávicí, nervové nebo imunitní problémy.

Přírodní antioxidanty, antibiotika a antiseptika pomohou okamžitě s kolikami, nadýmáním, bolestmi žaludku a břicha, žlučníku nebo střevními problémy. Je vhodný k detoxikaci organismu.

BIO Levandule lékařská obsahuje velkou dávku přírodního antioxidantu, antibiotika a antiseptika. Je přírodním antidepresivem a sladidlem.

Levandule lékařská v BIO kvalitě je od dob Keltů využívána k řešení problémů trávicího a nervového systému i ke zklidnění celého organismu.

BIO konopný čaj je novou oporou z naší ozdravovny pro lidi s bolestmi hlavy, s migrénami, bolestmi páteře a kloubů. Co je ale příjemného na tomto velmi chutném čaji? Obsahuje spolu s levandulí přírodní antioxidanty, antibiotika a antiseptika, ale také Omega 3 kyseliny z konopí v BIO kvalitě. Imunity není nikdy dost a klidné nervy a vyvážený trávicí systém také není na škodu.

Imunitní systém hraje důležitou roli ve vašem zdraví, protože chrání tělo před škodlivými infekcemi a viry. Vytváří, ukládá a rozděluje v těle bílé krvinky, které bojují proti bakteriím a virům, které ho napadají. Levandule lékařská a také CBG podporují imunitu, obranyschopnost, správné fungování srdce a nervového systému, vyrovnané fungování trávicího systému. 

Preferujete třtinový cukr? Pak doporučujeme s naší BIO Levandulí Chodouňskou. BIO levandule lékařská obsahuje velkou dávku přírodního antioxidantu, antibiotika a antiseptika. Je přírodním antidepresivem a sladidlem.

Levandule lékařská v BIO kvalitě je od dob Keltů využívána k řešení problémů trávicího a nervového systému i ke zklidnění celého organismu.

BIO levandule lékařská obsahuje velkou dávku přírodního antioxidantu, antibiotika a antiseptika. Je přírodním antidepresivem a sladidlem. Levandule lékařská v BIO kvalitě je od dob Keltů využívána k řešení problémů trávicího a nervového systému i ke zklidnění celého organismu.

V roce 1922 objevili hrobku Tutanchamona, faraóna, kterému byla do dalších životů vedle zlata, oděvů, šperků a jídla a pití v amfoře uložena jediná bylina - levandule lékařská. Královna bylin, o které již Řekové a Egypťané věděli, že dokáže vyřešit většinu zdravotních problémů člověka.

  • Extra virgin olivový olej s Levandulí Chodouňskou v BIO kvalitě

Unikátní výrobek na evropském trhu. Tento druh oleje s velkou přidanou hodnotou zdraví nenajdete ani v Řecku, ani v Itálii ani ve Francii. BIO levandule lékařská obsahuje velkou dávku přírodního antioxidantu, antibiotika a antiseptika. Je přírodním antidepresivem a sladidlem.

Levandule lékařská v BIO kvalitě je od dob Keltů využívána k řešení problémů trávicího a nervového systému i ke zklidnění celého organismu.

Všechny obaly jsou 100% kompostovatelné. Obaly navrhla akademická malířka Karolína Jelínková.

 Na zdraví s BIO Levandulí Chodouňskou!

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
347 x [13%]
Aperol spritz
240 x [9%]
Cuba Libre
254 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
245 x [9%]
Margarita
344 x [13%]
Cosmopolitan
261 x [10%]
Mai-Tai
225 x [9%]
Whiskey sour
238 x [9%]
Pisco sour
248 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2643

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru