Vajíčka, čokoládoví zajíčci a balíčky od Albi jistě potěší malé i velké koledníky

Také se už nemůže dočkat Velikonoc a jarních dnů? Také pevně věříte, že se pak už opět potkáte se svojí rodinou? To, co nesmíte v žádném případě opomenout, je příprava pro malé koledníky, kteří vás letos nenavštíví... Letos jim však budete muset koledu nejspíše zaslat poštou či kurýrem...

Zásobte se tedy třeba svědčenými čokoládovými dárky, jakými jsou čokoládová vajíčka a zajíčci, které objednáte na e-shopu, jaký mají v Albi a klidně přímo rovnou na adresu koledníčků. Zde pro vás připravili například veselé velikonoční stříšky, ve kterých jsou ukryta chutná čokoládová vajíčka z mléčné čokolády plněné mléčným krémem a balené v tradičních barevných fóliích. Máte-li připraveno více dárků nebo budete muset koledníčkům letos poslat balíček poštou či kurýrem, pak jej můžete rychle a jednoduše zabalit do praktických sáčků v moderním designu se stahovací textilní stuhou.

Velikonoce jsou nejvýznamnějším pohyblivým křesťanským svátkem. Zmrtvýchvstání Ježíše Krista připadá na první neděli po prvním jarním úplňku po rovnodennosti. Letošní jaro započne 20. března v 10 hodin a 37 minut. Velikonoční neděle tedy připadá na 4. dubna a Velikonoční pondělí oslavíme 5. dubna 2021. Pravoslavné Velikonoce připadají až na neděli 2. května.

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru