Jak si zvelebit dům, chalupu či chatu? RETLUX je skvělým nápadem.

Světelné řetězy nepatří jen k Vánocům. Party řetězy RETLUX dodají příjemné světlo venkovnímu prostoru, upoutají pozornost na zajímavé prvky na zahradě, nebo připraví hru světel na netradiční oslavu v pergole. V Česku má chatu téměř každý pátý člověk, a polovina z těch, kteří zatím tráví víkendy obklopeni betonovou džunglí, o nějaké chatě sní, kde by trávili značnou část roku v hektických dobách.

Rekreační nemovitosti nám jsou útočištěm ještě častěji než kdy jindy. Je tedy velmi důležité, abychom se v nich cítili pohodlně a obklopili se prostředím, díky kterým si jednak vychutnáme všudypřítomný klid, ale které nám zároveň umožní zakusit pohodu při chvílích strávených s těmi nejbližšími. Světelné party řetězy značky RETLUX rozjasní ničím nerušené večery stejně jako bujaré oslavy s přáteli.

Ti z nás, kteří si vyzkoušeli home office, se na chatu často uchylovali již v průběhu pracovního týdne, zbylí majitelé venkovských příbytků pak jezdili vstříc krásám přírody alespoň na víkend. Na chatě či chalupě tak spousta z nás strávila nespočet hezkých dní. Byl to pro nás takový ostrov uprostřed rozbouřeného oceánu. Aby bylo letos na tom ostrově ještě pohodlněji, můžete sáhnout pro světelném party řetězu značky RETLUX, který rozzáří i depresivní sychravé večery a dodá tu pravou atmosféru chalupářským grilovačkám.

Chata, to už dávno není jen paroží

Kdybychom si měli představit typický interiér chaty, pravděpodobně nám na mysli vytanou obrázky paroží zavěšeného na stěně, všudypřítomného dřeva a oltáře v podobě mohutného krbu. Jsme na to zkrátka zvyklí, a tak už se často ani nezamýšlíme nad tím, jestli by to náhodou nechtělo nějakou změnu. Není přitom nutné hned volat vyklízecí četu, zvlášť když máte se všemi těmi věcmi spojených tolik krásných vzpomínek. Občas je jen postačí něčím doplnit – třeba řetězem, který na celý interiér vrhne zbrusu nové světlo. Varianta s teplým bílým světlem decentně prosvětlí nejednu místnost, ale třeba také terasu. Dá se totiž použít jak uvnitř, tak venku, neboť řetěz je odolný proti prachu a vlhku.

Nezapomenutelné zahradní oslavy

Zatím by nás u grilování krapet zábly ruce, ale co nevidět se přetočí pár stránek v kalendáři a nastane doba, kdy budeme přírodu mnohem raději sledovat z terasy nežli zpoza okna. Díky tomu, že party řetězy RETLUX jsou vhodné i pro venkovní užití, můžete jimi zkrášlit nejednu zahradní slavnost. Řetězy se navíc nezaleknou ani zdánlivě nekonečné zahrady, můžete je totiž spojit až po třech a vytvořit tak až 15 m dlouhou zářící šňůru. Jejich instalace je velice snadná, stejně tak jejich obsluha. Tu navíc můžete svěřit i dětem, protože řetěz RETLUX je nízkonapěťový, a tudíž maximálně bezpečný.

Řetězy nemusí jen pasivně přihlížet

Bílé i pestrobarevné řetězy RETLUX se pyšní odolnými, silikonem potaženými vodiči, díky kterým je možné z nich vykouzlit takřka libovolný obrys – třeba srdce pro romantický večer nebo číslici pro nezapomenutelnou oslavu narozenin. Atmosféru pak řetěz kromě svého svitu dokreslí také automatickým zapnutím, které umožňuje integrovaný časovač. Řetěz se zkrátka o všechno postará a na vašich bedrech tak zůstane jen příjemná povinnost pořádně si užít večer. A takhle nějak jste si to chalupaření přece vždycky představovali, no ne?

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru