Svěží jarní drinky na počest žen!

Ženy se mají uctívat a mezinárodní den žen je vhodnou příležitostí, jak jim za vše dobré  poděkovat. Tento významný svátek si celosvětově připomínáme ženství, boj za rovnoprávnost, spravedlnost, mír a rozvoj. V tento den by si ženy měly dopřát zasloužený odpočinek, nechat se rozmazlovat a hýčkat a hlavně si užít tento sváteční den dle svých představ. I přesto, že tomu situace nepřeje a nemůžete tento den strávit návštěvou vaší oblíbené restaurace či baru, můžete však tento den stylově oslavit z pohodlí domova. Stačí si namíchat jeden z těchto jednoduchých a neodolatelných drinků!

BAILEYS COFFEE

Nastartujte svůj výjimečný den dokonale lahodným teplým nápojem a vylepšete svou běžnou ranní kávu irským sametovým likérem Baileys.

  • Do připravené kávy (cappuccino, nebo latté) nalijte libovolné množství Baileys Original a lehce promíchejte. Kávu ozdobte šlehačkou, a nakonec posypte mletou skořicí.

GORDON´S PINK SPRITZ

Originální aperitiv a osvěžující drink, který si zamilují všechny dámy. Rozjeďte dámskou jízdu delikátním, ovocným a osvěžujícím Gordon´s Pink Spritzem! 

  • Velkou sklenici na víno naplňte ledem, přilijte 50 ml Gordon´s Pink, 50 ml citronové limonády a 25 ml Prosecca. Ozdobte nakrájenými jahodami. 

BRAZILSKÁ KÁVA

Kdo by ji nemiloval? Proč si na MDŽ kávu nevychutnat zcela netradičně v kombinaci s Bartida Slivovicí a kokosovým pyré?

  • Ve vyšší sklenici smíchejte 3 cl Bartida Slivovice, 1 cl kokosového pyré Mixer, nebo kokosového krému, a 15 cl horké překapávané kávy. Doplňte tenkou vrstvou smetanové pěny nebo šlehačky ze spreje. Ozdobte kouskem pomerančové kůry a špetkou nastrouhaného muškátového oříšku.

JIM BEAM HONEY

Medová vůně a omamná chuť prvotřídního bourbonu Jim Beam Vás dostane v kombinaci s jablečným džusem.

  • Vysokou sklenici naplňte ledem, přilijte 4 cl Jim Beam Honey a dolijte vaším oblíbeným jablečným džusem. Na závěr ozdobte drink stylově plátky jablečných křížal.

BARTIDA CHERRY SPRITZ

Nalaďte se na jarní náladu luxusním drinkem s vůní čerstvých višní! Cherry Spritz od Bartidy může směle konkurovat oblíbenému Aperol Spritz! Navíc budete s tímto zcela novým a neokoukaným drinkem za hvězdu každé dámské jízdy!

  • Vinnou sklenici naplňte ledem, přilijte panák lahodné Griotky Bartida a zbytek skleničky dolijte vynikajícím tonikem J. Gasco.

ROKU GIN & TONIC

Dokonalé japonské osvěžení a vůně zázvoru – to je míchaný drink ROKU Gin & Tonic!

  • Vysokou sklenici naplňte ledem a nakrájenými tenkými plátky zázvoru. Přilijte 50 ml ROKU Gin a dolijte vaším oblíbeným tonicem.

CARIBBEAN SPRITZER

Chcete se ale alespoň na chvíli přenést do dálek slunného Karibiku? Zkuste si ve sváteční den namíchat stylový Caribbean Spritzer, který vás příjemně naladí a pozvedne náladu.

  • Do vinné sklenice nalijte 4cl Legendario Elixir de Cuba, zalijte 2cl Bartida Mixer malina, nebo malinovou marmeládou a 1,5dl sody. Drink dobře promíchejte a na závěr ozdobte kolečkem limetky, mátou a malinami.
Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru