Jak slavily České Miss Valentýna

Úřadující královny krásy i ambasadorka České Miss Nikol Švantnerová jsou zadané, a tak není divu, že si užívaly svátek všech zamilovaných. Nikol si dala na přípravě opravdu záležet. Vyzdobila celý byt srdíčky, okvětní lístky a partnerovi se předvedla ve velmi sexy prádélku. A také fotbalista Patrik Dressler nic nepodcenil. Nikol obdaroval stříbrným náramkem Tiffany, který si modelka dlouho přála. 

A jak slavily další krásky? "My jsme Valentýna oslavili sportovně na sněhu. A aby té legrace nebylo málo, vyběhli jsme polonazí jen v trenkách na spaní a lyžákách na koulovačku. Sranda musí být a my si jí užíváme každý den," řekla Jana Šišková, Česká Miss Supranational 2018.

Úřadující královna krásy Lea Šteflíčková zatím úspěšně bojuje s missí nemocí. Její vztah s bývalým fotbalistou Michalem Jenechem stále klape a důkazem je i obrovský puget růží, kterým ji partner obdaroval. "Missí nemoc se opravdu nekoná, zatím je vše zalité sluncem. A bylo i na Valentýna," dodala Lea. 

Třetí nejkrásnější Češka Tereza Křivánková původně svátek zamilovaných se snoubencem, bývalým vrcholovým cyklistou Tomášem Koudelou slavit kvůli jeho pracovnímu vytížení neměla. A doma ji čekalo překvapení. "Bylo to moc hezký. Doma mě čekal valentýnsky vyzdobený stůl, šampaňské s jahodami a čokoláda," uzavřela Křivánková. 

Foto: archiv České Miss

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru