Natáčení filmu Tomáše Magnuska BASTARDI 4 odstartovalo!

Natáčení filmu BASTARDI 4, který navazuje na tři předchozí kontroverzní, ale úspěšné díly, odstartovalo o víkendu ve východních Čechách. Především Česká Skalice se stala ústředním místem části děje příběhu, který bude ale jiný než tři předchozí. Méně agresivní, více humorný, s nadsázkou i ironií. I proto je tam mj. podtext s názvem „Reparát“. Ale stále bude děj s odkazem na to, že jde o problematiku ze skutečného prostředí a o střet dvou etnik, která spolu ale v zásadě dokážou docela dobře fungovat.

V hlavních rolích se objeví opět Tomáš Magnusek, který je také režisérem filmu a hvězda filmů a seriálů, romský herec Zdeněk Godla. Vedle nich se vrátí i „staré známé“ tváře, jako jsou Jiří Krampol, Jan Přeučil, Jaroslava Obermaierová, Eva Čížkovská, nebo Igor Bareš. Objeví se však ale i nové. Například Natálie Grossová, nebo Karlos Vémola. Přibudou i další postavy, které představíme později…

„Počítá se také s účastí jedné světové filmové hvězdy, ale čas na to ji představit, ještě nepřišel. Diváci a fanouškové Bastardů i média se včas dozví, o koho půjde, a co bude hrát. Pro mnohé to bude velké překvapení! Zatím nám natáčení jde dobře, a to i přes současnou, velmi složitou dobu,“ říká režisér a scénárista Tomáš Magnusek, ztvárňující učitele Majera, který se po deseti letech dostává z kriminálu…

Jeho nejbližšího kamaráda si zahraje právě hvězda filmu Most nebo seriálu Ordinace v růžové zahradě Zdeněk Godla.

„Moc jsem se na natáčení těšil a jsem rád, že mě Tomáš oslovil. Už jsme si spolupráci spolu vyzkoušeli na jiném jeho projektu Škola mého života a zjistili jsme, že na sebe slyšíme. Dokonce si říkáme ´brácho´. Jsme podobné nátury, máme podobný humor a energii. Umíme si ze sebe vzájemně udělat legraci. Myslím si, že se diváci mají na co těšit,“ podotkl Zdeněk Godla, který u Magnuska zabodoval proto, že je v hereckém projevu opravdový, uvěřitelný, bezprostřední, ale také spolehlivý, pracovitý a bezproblémový.

Pro mnohé bude děj i některé okamžiky a rozuzlení v pokračování Bastardů velmi překvapující a možná až šokující. „Některé postavy se budou chovat tak, jak by divák zrovna od nich nečekal. Ale prozrazovat víc nebudeme…. To ostatně pak uvidí v kinech,“ podotkl Tomáš Magnusek.

Součástí natáčení je nyní i dodržování vládních nařízení a hygienických opatření. Štáb i herci jsou vybaveni rouškami, respirátory a herci je sundávají jen v případě, že točí své obrazy, nebo se občerstvují. Na place se také pravidelně provádí testování a měří se tělesná teplota.

Některé části filmu se navíc budou dotáčet až v momentě, kdy to situace umožní a restrikce se uvolní. Natáčet se bude na Náchodsku, Mostecku, jižní Moravě i v Praze.

Do kin by film Bastardi 4 měl přijít na přelomu tohoto a příštího roku. Záležet bude hlavně na momentální pandemické situaci v zemi.

Zdroj: Jan Sobotka

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru