Soutěž s Rio Mare už běží, připraveno je plno skvělých výher pro celou rodinu!

Jarní soutěž s Rio Mare začala 1. 3. a zkusit štěstí může opravdu každý! Je to snadné, stačí zakoupit libovolný produkt Rio Mare kdekoli po celé České republice včetně e-shopů, zaregistrovat účtenku na www.riomaresoutez.cz a pak jen na konci měsíce doufat, že budete ti šťastní vylosování.

Připraveny jsou stovky dárků, počínaje produkty Rio Mare, přes robotické hrnce Tefal Cook4me+ nebo pánve Tefal Unlimited s nepřilnavým povrchem, až po kurzy vaření
pro celou rodinu s profesionálním kuchařem u vás doma.

Sledujte www.riomaresoutez.cz a zpříjemněte si „čekání“ na výhru přípravou nějakého skvělého receptu s tuňákem v hlavní roli – najdete zde spoustu zdravé, rychlé, a především lahodné inspirace z dílny předních šéfkuchařů. Je libo Asii, Itálii nebo raději něco tradičního? Žádný problém! Přípravu navíc zvládne každý a pokud máte přeci jen obavu, stačí mrknout na názorná videa. Takže žádné výmluvy a s chutí do toho.

PHAD THAI

https://www.riomaresoutez.cz/vareni/inspirace.html

">

Ingredience na 4 porce:

Phad Thai omáčka:

  • 8 polévkových lžic tamarindové šťávy
  • 4 ks palmového cukru
  • 4 polévkové lžíce rybí omáčky

Postup:

V rendlíku si rozpustíme palmový cukr, do kterého přilijeme rybí omáčku. Pomalu necháme redukovat a při stálém míchání přiléváme šťávu z tamarindu. Důkladně necháme provářet 15 minut a poté zachladíme.

Phad Thai:

  • 5x 60 g tuňáka Rio Mare Leggero
  • 1 ks tofu na kostičky
  • 4 vejce
  • 2 limety
  • 1 svazek pažitky
  • 4 jarní cibulky
  • 4 polévkové lžíce drcených arašídů
  • 4 chilli
  • 2 balení rýžových nudlí na Phad Thai
  • 4 polévkové lžíce rybí omáčky
  • 5 polévkových lžic Phad Thai omáčky
  • 50 g sójových klíčků
  • 1 balení bambusových výhonků v celku

Postup:

Ve woku si rozpálíme olej, vyklepneme do něj celé vajíčko, které důkladně vyrestujeme. Přisypeme sójové klíčky, pažitku, namočené nudle na Phad Thai, drcené arašídy a 1/3 tuňáka Rio Mare. Takto připravený základ na tuňákový Phad Thai dochutíme tamarindovou a rybí omáčkou. Lehce podlijeme vlažnou vodou a promícháváme ve woku do změknutí nudlí.  Ihned servírujeme.

Servírování:

Phad Thai servírujeme společně s tuňákem Rio Mare Leggero, smaženým tofu, limetou a drcenými arašídy. Popřípadě chuť lehce přiostříme překrájenou chilli papričkou.

„Rio Mare – skvělá ryba, skvělá chuť

Pro více informací, inspirace i lahodných a rychlých receptů, navštivte

https://www.riomare.cz/

nebo se staňte fanouškem RIO Mare

https://www.facebook.com/RioMareCesko/

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

AKTUALITY
ŠTĚSTÍ PŘEJE PŘIPRAVENÝM
Anketa

NECHÁTE SE OČKOVAT PROTI COVIDU?

ANO
75 x [22%]
Prozatím ne, ale uvažuji o tom
66 x [19%]
Spíše ne
74 x [21%]
Ještě nevím
63 x [18%]
Ne
70 x [20%]

Celkem hlasovalo : 348

BLOG: PARAEVROPSKÁ CESTA
Jsem novinářka, sociálně-právní poradce, lektorka, psychoterapeutka, máma, kamarádka, ale nikdy jsem nebyla cestovatelka. Cestování vždy bylo bohužel na samém okraji mého žebříčku aktivit, bylo prostě zbytné. Přišel čas to změnit! Cestuji podle finančních možností, ale zážitky se koupit nedají, ty fakt musíte zažít a nepozřebujete nijak velký rozpočet, podstatné je si to užít!

21.3.2019 jsem svůj cestovatelský projekt odstartovala. Na poslední výpravu jsem se vydala v únoru 2020 a křížem krážem jsem s mojí Zuz prochodila Londýn,

Rozhodla jsem se, že navštívím všechna hlavní města zemí, která leží v Evropě, to byl původní plán. Nakonec jsem se rozhodla, že do projektu zařadím všechny své cesty po světě, i ty do Brna. Můj projekt PARAEVROPSKÁ CESTA měl být původně tříletý, ale okolnosti se celosvětově změnily, takže nevím, zda ho někdy dokončím...

Lenka Žáčková

Jsou to 2 roky, co jsem zahájila svoji Paraevropskou cestu.

21.3. 2019 jsem se vydala do Vídně.

Návštěvnost
TOPlist
PALEC NAHORU PRO VŠECHNY ODPOVĚDNÉ!

Facebook

JDI nahoru