Tělová kosmetika jako stvořená pro velké změny ve vašem životě, od těhotenství po menopauzu.

Během těhotenství a po porodu se ženské tělo mění k nepoznání a v našich očích bohužel ne vždy k lepšímu. Růst těhotenského bříška, přibírání přes boky, nalévání prsou v těhotenství i během kojení, to vše na ženském těle zanechává nesmazatelné stopy, které pak pokračují v menopauze. Ačkoliv jsou třeba s bolestivostí bradavek v počátcích kojení jen drobnou daní za dar, jakým těhotenství a narozené miminko jsou, nemusíme se s nimi smiřovat: díky pečující kosmetice značky Nessa se těchto drobných nedostatků můžete efektivně zbavit nebo je alespoň minimalizovat.             

„Po narození prvního dítěte jsem byla opravdu zklamaná kosmetickým průmyslem. Zobrazení reality toho, jaké změny na ženském těle hormonální výkyvy v těhotenství, po porodu, v následném mateřství a vlastně až do menopauzy, zanechají, jako by neexistovalo, nikdo o tom nemluví, nikdo tuhle realitu nezobrazuje,“ říká zakladatelka značky Fiona Toomey. „V Nessa děláme věci jinak. Jsme komunita žen, které přijaly změny, které jim život přinesl. Oslavujeme vše, co pro nás naše těla dokázala,“ vysvětluje filosofii své společnosti, která boří tabu o tom, jak vypadá ideální „reklamní tělo“ a tělo skutečné ženy. A protože Fiona měla pocit, že kromě výše zmíněného je všechna běžně dostupná kosmetika navíc plná chemie, kterou už na své tělo nanášet nechtěla, šla odvážnou cestou podnikatelky: dnes matka už tří děti založila vlastní značku Nessa.

Buďte si jisti, že produkty značky Nessa jsou

  • 100 % přírodní
  • z 95 % v bio kvalitě
  • veganské – nenajdete v nich žádnou živočišnou složku
  • a cruelty free – nemusela kvůli nim trpět žádná zvířata
  • bez parfémů
  • ingredience jsou získávány, upravovány, testovány, zpracovávány, a i konečné produkty jsou baleny jen v malých šaržích ve Velké Británii, a je tak minimalizovaný jejich dopad na životní prostředí

NESSA umožňuje ženám převzít kontrolu nad jejich vlastním zotavením.

Komplexní péče o ženské tělo

V těhotenství se vlivem hormonů a nutných fyzických změn, ženské tělo často nevratně mění. Tak velkou změnou procházelo naposledy v pubertě, tehdy to ale trvalo několik let, zatímco teď na to tělo má pouze pár měsíců. Není proto divu, že během růstu mnohdy opravdu velkého bříška a nalévání prsou mohou vzniknout strie. Těm jde z velké části předcházet pravidelným promazáváním, a pokud ani to nepomůže, a přece jen se objeví, vhodnou péčí se rychle zatáhnou a vyblednou. Nessa Balzám na jizvy a strie má díky kurkumě, proskurníku a lékořici silně protizánětlivé účinky. Pronikne opravdu hluboko do kůže, čímž se zrychlí její regenerace. To ocení hlavně ženy, které z nejrůznějších důvodů svoje děťátko porodily císařským řezem. Nessa Balzám na jizvy a strie je vhodný i pro péči o jakoukoliv jinou jizvu, jakmile jsou odstraněny stehy. Díky pravidelné masáži se jizva lépe zhojí a nebude tak bolestivá.

Bříško a prsa nejsou jediná část ženského těla, které si žádají speciální péči. Bezpochyby si zvýšenou pozornost zaslouží i intimní partie a poslouží k tomu Nessa Vaginální masážní olej. Ten je určen pro všechny ženy, které se chtějí hýčkat a je vhodný i pro těhotné a kojící ženy. Během těhotenství jej můžete využít k masáži hráze, čímž lze předejít porodním poraněním. Stačí nanést pár kapek na čisté prsty a jemně vmasírovat do intimních partií včetně perineální oblasti (hráze), vnitřních a vnějších stydkých pysků. Nessa Vaginální masážní olej můžete díky jeho složení použít hned po porodu, doporučujeme ale počkat, až se rány a stehy z případných porodních zranění zahojí.

Zpříjemněte si novopečené mateřství

Řada žen se celé těhotenství chystá na porod jako na velké finále, ve skutečnosti ale porodem všechno teprve začíná. A to jak to krásné, tak to náročnější. I ty těžší chvilky si ale můžete usnadnit. Mezi náročné úkoly pro mnoho žen mohou patřit začátky kojení. Prsa a bradavky novopečené matky nejsou zvyklé na stimulaci trvající i několik hodin denně a miminka si správné sání také musí trochu nacvičit. Kojení – pokud je dítě správně přisáté – by nemělo vůbec bolet, ale přecitlivělost bradavek a nervozita novopečeného dua může udělat svoje.

Zklidňující Nessa SOS Balzám na bradavky na rozdíl od velké části jiných podobných produktů neobsahuje lanolin, který může popraskaným bradavkám naopak ublížit, protože vytvoří vrstvu, přes kterou nemůže pokožka dýchat. Místo toho je obohacený másly zvyšujícími vlhkost a cennými oleji z tropického ovoce. Díky svému složení ho na rozdíl od konvenční kosmetiky nemusíte před kojením z prsou smývat. Využijete ho i při péči o dětský zadeček nebo jakákoliv suchá a ztvrdlá místa na dětském i vašem těle nebo jako lubrikant při použití odsávačky mateřského mléka.

A zatímco v těhotenství se většina žen může chlubit bezchybnou hřívou krásných vlasů, po porodu obvykle dochází kvůli hormonálním změnám naopak k jejich zvýšenému vypadávání. Nessa Vlasový olej hydratuje hormony ovlivněné vlasy i pokožku a vyživuje je vitaminy, přírodním kolagenem a omega kyselinami; arganový a jojobový olej obnovují lesk a dodávají vlhkost přesušeným vlasům, na které pro samou péči o miminko mnohdy nemáte tolik času jako dřív. Aplikace Nessa Vlasového oleje je ale velmi jednoduchá a zvládnete to během okamžiku nebo i během kojení :-). Extrakty z kopřivy, indického angreštu a rozmarýnu jsou známé svou schopností snižovat vypadávání vlasů a zlepšovat zdraví pokožky hlavy.

Nessa Balzám na jizvy a strie

Jemný balzám obsahuje vitaminy a rostlinné výtažky, díky nimž se pokožka začne ihned hydratovat a obnovovat. Jizvy a strie se tak zahojí a vyblednou rychleji. Balzám je vhodný i pro péči o jizvu po císařském řezu.

100% přírodní, 95 % BIO, vegan certifikováno, Cruelty free a bez parfemace.

Cena: 790 Kč/30 ml

Nessa SOS Balzám na bradavky

Zklidňující balzám bez obsahu lanolinu je doplněný

kakaovým a mangovým máslem a kokosovým olejem, které jsou známé pro výživnost i té nejcitlivější pokožky. Aplikujte na bradavky po každém kojení nebo na jakékoliv popraskané místo na pokožce. Naprosto bezpečný pro matku i dítě. Není potřeba smývat před kojením.

100% přírodní, 95 % BIO, vegan certifikováno, Cruelty free a bez parfemace.

Cena: 590 Kč/30ml

Nessa Vaginální masážní olej

Víceúčelový olej pomůže zvýšit množství kolagenu v intimních partiích, čímž poskytne úlevu od nepříjemných pocitů doprovázejících hormonální změny nebo způsobené vlivy okolního prostředí. Vaginální olej pomáhá hydratovat, udržovat elasticitu a chránit tenkou a citlivou pokožku sliznic. Hodí se i na perineální masáž před a po porodu.

100% přírodní, 98% BIO, vegan certifikováno, Cruelty free a bez parfemace.

Cena: 740 Kč/30ml

Nessa Vlasový olej

Olej hydratuje vlasy ovlivněné hormony a obohacuje pokožku hlavy o vitamíny, přírodní kolagen a omega kyseliny. Arganový a jojobový olej obnovují lesk a dodávají vlhkost suchým a poškozeným vlasům. Extrakty z kopřivy, indického angreštu a rozmarýnu snižují vypadávání vlasů a zlepšují zdraví pokožky hlavy.

100% přírodní, BIO, vegan certifikováno, Cruelty free a bez parfemace.

Cena: 860 Kč/30ml

Produkty Nessa seženete na webu www.madeformoms.cz, kde kromě potřeb pro miminka najdete i produkty, které doslova hýčkají ženy nejen během mateřství.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru