Spring Festival nabídne první jarní den přes pět hodin skvělé muziky

Přes pět hodin prvotřídní hudby v podání těch nejlepších českých interpretů a kapel, to je I. ročník Spring Festivalu. Ten odstartuje v sobotu 20. března od 17 hodin z Žižkovské věže v Praze. Místo a termín vybrali organizátoři symbolicky: věž jako místo nadhledu a vysílač skvělé hudby, šířící do světa pozitivní energii, a první jarní den jakožto začátek hezkých dní, s nimiž vždy přichází nová naděje. Observatoř nacházející se ve věži ve výšce 93 metrů nad zemí tak postupně rozezní Vojta Kotek se svojí kapelou Th!s, Pokáč, Ewa Farna, Mig 21, Mirai a David Koller Band. Pětihodinovým maratonem provede známý youtuber Kovy, backstage moderátorkou bude Katie Machová. Festival proběhne v podobě živého streamu a jeho pořadatelem je Ticketstream, přes jehož webové stránky bude možné koncert sledovat a také na něj už teď zakoupit vstupenky.

„Ze zkušeností z minulého roku už víme, že si lidi umějí užít naplno i online přenos a kapely i interpreti mají velkou chuť jim zahrát,“ říká za pořadatele Viktor Mastník, spolumajitel a ředitel společnosti Ticketstream. Ten věří nejen v sílu špičkově provedeného online streamu, ale zejména v nasazení, nápady a chuť lidí společně se potkat u živě provozované hudby. „Diváci se mohou těšit na dvě vizuálně odlišné scény a impozantní výhledy na Prahu. Chceme klást maximální důraz na celkový zážitek z festivalu, jeho vizuální podobu a kvalitu zvuku,“ doplňuje dramaturgyně Lucie Hájková.

„Přenos chceme věnovat všem zdravotníkům, zejména sestřičkám, ale i dalším, kteří teď pracují nebo pomáhají v nemocnicích, hospicích i pečovatelských službách,“ vysvětluje další záměr letošního ročníku Viktor Mastník. „Pokud nám zdravotníci napíší z oficiálního pracovního emailu na adresu sestrickynafestival@ticketstream.cz, zašleme jim kód na sledování festivalu zdarma,“ upřesňuje a vyzývá posluchače: „Pošlete vzkaz umělcům a lidem, vyfoťte, jak si užíváte festival a nezapomeňte fotky označit #sestrickynafestival, #springfestivalcz a #hudbanasspojuje.”

Zároveň Viktor Mastník zdůrazňuje, že celý večer bude doslova nabitý pozitivní energií. V tu věří i youtuber Kovy, který bude spolu s moderátorkou Katie Machovou večerem provázet. „Kultura, hudba a obzvlášť ta živá, je jako nabíječka. A věřím, že zejména v těchto týdnech všichni pořádně nabít potřebujeme. Jsem rád, že mám možnost touto unikátní akcí diváky provést, a nemůžu se dočkat, až při poslechnu živé hudby s kulisami panoramatických výhledů z Žižkovské věže společně přivítáme jaro. Tak vzhůru do toho, vzhůru na věž!” těší se na sobotní přenos Karel Kovář známý jako Kovy.

Na Facebooku a Instagramu festivalu mohou diváci sledovat atraktivní festivalové vteřiny ze zákulisí příprav. „Vstupenky lze koupit na stránkách Ticketstreamu za 400 korun, v den konání akce se cena zvedne na 450 korun,“ říká Viktor Mastník s tím, že všichni, kteří festival letos navzdory všem překážkám připravili, do něj dali celé své srdce. „Věříme totiž, že kultura, která lidi spojuje a přináší jim dobrou náladu, je v životě nepostradatelná,“ uzavírá.

Spring Festival se uskuteční v sobotu 20. března od 17.00 do 22.00 hodin prostřednictvím live.ticketstream.cz/spring

Kde: Žižkovská věž Praha, odkud bude přenos vysílán na live.ticketstream.cz/spring

Vstupenky za 400 - 450 korun na www.ticketstream.cz/spring, hashtagy: #springfestivalcz, #hudbazije a #hudbanasspojuje, email pro sestřičky a zdravotníky: sestrickynafestival@ticketstream.cz

Moderují: Kovy, Katie Machová

Účinkují: Th!s, Pokáč, Ewa Farna, Mig 21, Mirai a David Koller Band

www.ticketstream.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
345 x [13%]
Aperol spritz
237 x [9%]
Cuba Libre
252 x [10%]
Piňa Colada
239 x [9%]
Daiquiri
242 x [9%]
Margarita
342 x [13%]
Cosmopolitan
258 x [10%]
Mai-Tai
222 x [8%]
Whiskey sour
236 x [9%]
Pisco sour
245 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2618

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru