Jste zavření doma a potřebujete změnu, hlavně vidět světýlka na konci tunelu?

Stále na vás vyskakují v telefonu nebo v počítači vzpomínky ve formě fotografií, kde jste byli před dvěma lety na dovolené u moře nebo jste lyžovali na ledovci? Už jste uklidili vánoční světla a čekáte nedočkavě na první jarní party s přáteli? Společné chvíle se však neblíží. Zažeňte chmury a vyrobte si doma kreativní stěnu plnou světel a fotografií svých známých. Tu správnou atmosféru vaší vzpomínkové dekoraci dodají vánoční řetězy Retlux a party řetězy Retlux RGL 109 a 110. Své blízké a vaše dovolené budete mít tak stále na očích, a každému večeru dodáte mnohem lepší nálady.

Najděte si volné místo na stěně v obýváku nebo v ložnici a začněte tvořit. Vyberte z telefonu hezké fotografie svých blízkých, vytiskněte si je na malé formáty a ostřihněte. Na stěnu si pověste party řetěz Retlux, nechte ho prověšený a kolíčky přichytněte fotografie mezi žárovky. Vznikne vám vzpomínkový nasvětlený prostor, kde budete mít pohromadě nejenom své známé, kamarády, ale i moře, lyže, kola, seskok padákem, narození syna a další důležité momenty, které byly naprostou samozřejmostí před Covidem.

Udělejte radost vaší drahé polovičce

Pokud chcete udělat radost své manželce nebo přítelkyni, která tráví většinu času s dítětem, pošlete jí na chvilku ven a připravte jí překvapení v podobě chronologických vzpomínek. Zaručeně vás čeká hezký večer. Máte-li v telefonu krok po kroku úsměvy a pláč svého syna či dcery, nenechávejte je jen v paměti telefonu, ale vytiskněte je. Určitě znáte místo, kam ukládáte vánoční řetězy RETLUX k letnímu spánku, vybalte je, a připevněte na zeď. Mezi ně poskládejte pro váš drahý protějšek fotografie prvního úsměvu, prvního pláče, prvního krůčku, první procházky v kočárku, prvního klouzání na sněhu i první rovnováhy na kole. Pak už jen stačí zhasnout okolní světla a nechat svítit pouze žárovičky na fotky a vzpomínat.

Nezapomenutelné zážitky na jednom místě

A kdo chce mít večery a dekoraci opravdu vychytanou, tak neváhejte použít SMART WiFi řetěz RETLUX RXL 361, který mění barvy podle toho, jakou máte náladu. Chcete zavzpomínat na tyrkysově modré moře? Využijte modrou barvu řetězu k fotografiím z Malediv nebo Thajska. Byli jste na sopečném vrcholu a nyní v televizi sledujete jeho erupční činnost? Využijte k fotografiím červenou barvu řetězu RETLUX a navoďte si lávovou atmosféru. Vzpomínáte, jak jste s partičkou chodili fandit na fotbal, a kluci vyhráli jen díky vám? Tak zavzpomínejte se zelenou barvou SMART řetězu RETLUX.

Co je jednoduché, to je milé

Instalace řetězů RETLUX je jednodušší než upevnění na stromek. Stačí vám pouze pár hřebíčků ve zdi nebo tyč se záclonou, čelo postele, lampičky na zdi nebo jiné pevné body, za které umístíte lehký řetěz, a na něj přikolíčkujete papírové fotografie. Celému výtvoru můžete dát jméno, název dovolené, nebo jméno party, která vás drží při životě. A pokud chcete instalaci vychytat k dokonalosti, domluvte si kamarády a známými videohovor přes telefon a pochlubte se jim s vaším výtvorem, kde jsou přítomni alespoň na fotkách, když nemohou být s vámi.

Je spoustu námětů, jak si připravit hezké netradiční večery bez televize se světly RETLUX. Zkuste se překvapit a udělat v této době něco hezkého, příjemného pro své blízké a ty, které máte rádi.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru