Můj kreativní svět je stylový kreativní box, který zabaví nejen děti

Také jste posledních několik měsíců neustále přemýšleli, jak zabavit svoje ratolesti? A slyšeli jste snad tisíckrát větu jako „To je nuda.“ nebo „Mě to neba.“? Přemýšlíte, jak v dětech vzbudit zájem, rozvíjet jejich tvůrčí schopnosti, trpělivost, fantazii? Kreativní kufřík Můj kreativní box se o zábavu vašich školáků postará. Po tabletu a televizi už ani nevzdechnou. Během všedních dní po domácí výuce si kreativní box užijí vaše děti, a o deštivých víkendech se do tvoření rádi pustíte s nimi.

Můj kreativní box vás přenese zpátky do dětských let. Pamatujete si na klasické kufříky, ve kterých jste nosili věci do školy na výtvarnou výchovu? Právě takový kufřík tradiční české výroby plný překvapení čeká nyní na vaše potomky.

Kdo tvoří, nezlobí

Kufřík z recyklovaného papíru s klasickým kovovým zapínáním je naplněný nejrůznějšími kreativními pomůckami. Každý kufřík je originál, v žádném nenajdete ty samé propriety. Majitelka společnosti Můj kreativní svět, Zuzana Šediváková, říká: „Složení se kufřík od kufříku alespoň v drobnostech liší, ať už v barvách nebo v pomůckách. Zatímco někdo uvnitř najde duhovou stuhu nebo knoflíky, jiný zase speciální nálepky nebo magnety."

Z barevných papírů mohu děti skládat loďky, vlaštovky nebo origami, z modelářského papíru a drátku vyrobí kytičku mamince k svátku nebo Velikonoční dekorace, z organzy zase závoj pro princezny. Peříčka využijí pro výrobu škrabošky nebo indiánské čelenky, flitry polepí přáníčka a dopisy, papírovými brčky ozdobí domácí limonádu a zmrzlinová dřívka poslouží stejně dobře na výrobu domácí zmrzliny jako na zapichovací dekoraci do květináče. V kufříku najdou malí kreativci ale také provázky, barevné lepicí pásky, dřevěné kolíčky a ozdoby, peří, chlupaté veselé pomponky, korálky, mašle, vlasce, gumičky, konfety i samolepicí oči.

Malý, ale šikovný

Zatímco Lego děti odloží, jakmile ho dostaví, s panenkou si vydrží hrát jen chvíli a PetShopáci po čase skončí v krabici někde v koutě, ke Kreativnímu boxu se budou děti vracet stále znova, dokola a dokola. S dětskou fantazií si vymyslí pokaždé nový projekt za použití jiných pomůcek. A když jim dojde fantazie, inspirujte je vy. Několik nápadů na výtvory najdete na webu www.mujkreativnisvet.cz, více pak na jejich Instagramu a samozřejmě také Youtube je v(d)ěčným zdrojem DIY tutorialů.               
I samotný kufřík poslouží k tvoření. Co takhle navrhnout vaší slečně, ať si ho ozdobí podle vlastní úvahy právě tím, co uvnitř kufříku najde? Proměnit ho může ve stylový kufřík na výtvarku, nebo v roztomilý pokojíček pro panenky.

Kufřík Můj kreativní box je k dostání v e-shopu www.mujkreativnisvet.cz za 849 Kč. Aktuálně je k dispozici ve verzi pro holčičky, chlapecká varianta bude v prodeji již brzy.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
262 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
267 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2708

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru