Nahrávám...


Dbáte o své zdraví, třeba tak, že chcete jíst kvalitně? Pak čtěte!

Zamýšlíte se nad tím, co jíte, ale i nad tím, jak pokrmy připravujete? Máte pocit, že s tím musíte něco udělat? Pak je tento článek právě pro vás.

Dlouhou dobu bylo synonymem slova zdravý nepříliš chutný. To se ale naštěstí poměrně rychle mění a na vzestupu je momentálně trend přípravy pokrmů v páře. Podle odborníků je vaření v páře nejšetrnějším a nejzdravějším způsobem tepelné úpravy potravin, protože při něm v surovinách zůstává mnohem více vitamínů, minerálů, antioxidantů a esenciálních mastných kyselin než při jiných variantách zpracování pokrmů. Vaření v páře hojně využívali již staří Číňané, ale teprve nové technologie dovedly tento způsob přípravy jídla k dokonalosti. Pokrmy připravované v moderních parních troubách jsou skutečným požitkem pro vaše smysly. Suroviny není třeba tolik solit a kořenit, a vy si tak můžete vychutnat zdravý pokrm výtečné chuti, který bude navíc na talíři i perfektně vypadat.

Pokud právě uvažujete o koupi parní trouby, neměli byste si nechat ujít výjimečnou nabídku v podobě přístroje Miele DG 6010 za zvýhodněnou cenu 19 990 Kč. Trouba nabízí až 24 l užitného prostoru, což umožní připravit kompletní menu pro celou rodinu nebo návštěvu. Hodí se ideálně nejen pro přípravu zeleniny, ale i ryb, drůbeže či nejrůznějších příloh a využít ji můžete také pro zdravé a šetrné ohřívání pokrmů. Excelentních výsledků dosáhnete díky technologii výroby páry MonoSteam (vyvíječ páry se nachází v zásobníku na vodu a pára je do ohřevného prostoru přiváděna parní tryskou) a elektronické regulaci teploty. Odpadá také náročné vážení jednotlivých surovin, neboť délka přípravy zůstává v parních troubách Miele stále stejná, ať už jde o jednu porci, nebo jídlo pro celou rodinu.

Skvělou zprávou je, že v parní troubě můžete připravovat různá jídla až ve třech úrovních současně, protože nedochází k přenosu vůní ani chutí na jednotlivé pokrmy. Z praktického hlediska oceníte snadnou údržbu a čištění (pohodlné automatické odvápnění, nerezový ohřevný prostor) i komfortní dotykové ovládání EasySensor s puristickým 7segmentovým displejem s indikací teploty a délky programu. Voda v zásobníku vydrží až 90 minut přípravy. Kromě příslušenství v podobě 2 nerezových perforovaných misek, 1 záchytné misky, nerezových postranních mřížek a odvápňovacích tablet získají zákazníci také speciální kuchařku Miele pro parní trouby.

Jestli se chcete dozvědět více o přednostech parní trouby Miele a načerpat inspiraci pro své kulinářské experimenty, navštivte předváděcí vaření v Miele Experience Centrech v Praze a Brně. 

Zajímavé tipy a recepty naleznete také na webových stránkách www.miele.cz nebo na Facebooku. Každý, kdo to se zdravým životním stylem myslí vážně, si parní troubu Miele zkrátka musí zamilovat!

BLOG: PARAEVROPSKÁ CESTA
Půlstoletí na tomto světě si žádá, abychom opustili hluboce vyjeté koleje, některé zvyky, zřekli se povinností, které jsme na sebe ušili a jsou naším bičem... 
Jsem novinářka, sociálně-právní poradce, lektorka, psychoterapeutka, máma, kamarádka, ale do téhle chvíle rozhodně ne cestovatelka. Cestování vždy bylo bohužel na samém okraji mého žebříčku aktivit, bylo prostě zbytné. Přišel čas to změnit!
Rozhodla jsem se, že navštívím všechna hlavní města zemí, která leží v Evropě. Svůj tříletý projekt jsem nazvala PARAEVROPSKÁ CESTA a odstartovala jsem ho 21. 3. cestou do Vídně  Touto cestou chci poděkovat všem, kteří mne podporují!  

Víte kolik leží v Evropě zemí? 

Lenka Žáčková

CHOCOLAND

HIMALYO
NÁŠ TIP

MIOMAT

8G PŘIJÍMAČKY.CZ

SLOVA SLAVNÝCH

„Čas je život. Nedá se vrátit ani nahradit. Marnit čas znamená marnit život. Ovládat svůj čas však znamená ovládat svůj život a plně ho využívat.“

Alan Lakein, americký spisovatel 

Anketa

JAKÉMU MASU DÁVÁTE PŘEDNOST?

Kuřecímu
43 x [14%]
Hovězímu
34 x [11%]
Vepřovému
26 x [9%]
Krůtímu
27 x [9%]
Jehněčímu
26 x [9%]
Sladkovodním rybám
28 x [9%]
Mořským rybám
35 x [11%]
Mořským plodům
28 x [9%]
Jinému druhu masa
30 x [10%]
Maso nejím
28 x [9%]

Celkem hlasovalo : 305

O BOURBONU

Musí být vypálen na území USA 

˜ Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice

˜ Minimální doba zrání jsou dva roky

˜ Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě

˜ V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 

˜ V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 

˜ Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 

AKTUALITY
JDI nahoru