Pořiďte si dvoupatrovou mísa na uskladňování ovoce a zeleniny, nebudete litovat

Základním předpokladem pro zdravé vaření je správné skladování potravin. Špatně uložené jídlo může podráždit nejen naše žaludky, ale také vyburcovat octomilky k opakovaným náletům na ovoce a zeleninu, povalující se ladem. Společnost Potten & Pannen - Staněk představila pro letošní rok mísu na uskladnění ovoce a zeleniny francouzské značky Emile Henry, která je nejen praktickým nádobím při uchovávání zásob brambor, cibule mimo denní světlo nebo naaranžovaného ovoce, ale současně také stylovým kouskem v netradiční modré barvě máku a lanýžové matně černé. Dvoupatrová mísa o objemu 4,7 l je vyrobena z čistě přírodních materiálů a díky spojení korku a keramiky vytváří miniaturní sklípek přímo v srdcí vaší kuchyně.

Koupíte ji v prodejnách Potten & Pannen - Staněk nebo na www.pottenpannen.cz ve dvou velikostech a 4 barvách za 2225 Kč a větší za 2880 Kč.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
23 x [11%]
Věrnost
20 x [9%]
Velkorysost
21 x [10%]
Laskavost
22 x [10%]
Spolehlivost
23 x [11%]
Zásadovost
24 x [11%]
Poctivost
22 x [10%]
Dostatek pozornosti
23 x [11%]
Sebedůvěra
21 x [10%]
Smysl pro humor
19 x [9%]

Celkem hlasovalo : 218

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru