Babička přichází s varováním i rodinnými událostmi

Pro výklad tohoto symbolu je důležité nejdříve vyhodnotit, jaký vztah k babičce ve skutečnosti máme. Není-li náš vztah vřelý, čeká nás nějaká zkouška, ale dá se spíše považovat za varovný symbol. Babička chovající vnouče bývá často předzvěstí příjemných rodinných událostí.

Prarodiče stojí vždy vedle nás, aby se nám lépe dařilo, velmi často se projdou našimi sny, pokud nás čeká těžká volba. Pokud s nimi hovoříme, bude úspěšný náš záměr. Vidíme-li je spokojené, budeme spokojeni i my, vidíme-li je nespokojené, zlobící se apod., varují nás nebo se na nás zlobí, protože jsme lehkovážní a málo odpovědní.

Zobecníme-li symbol babičky na stařenu, je patrné, že přichází změny na jedné straně, avšak na druhé k nám přichází se svou moudrostí a rozvahou. Mají tendence nás zkoušet a dávat nám úkoly. Splnění je úspěch, nesplnění je nevyzrálost. Zesnulá babička je vždy vážným varováním, také to může značit, že jdeme proti proudu.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru