Nahrávám...


Zpěvák Martin Maxa o sebe dbá, a tak to má být!

Světlovlasý zpěvák Martin Maxa již brzy oslaví své 58. narozeniny. Většina z nás ho vnímá jako správného chlapa. To, že se o sebe stará, je rozhodně jeho velké plus, ale nic není zadarmo. Jako bývalý vrcholový sportovec je tělesná námaha nedílnou součástí jeho životního stylu. Pro udržení profesionální kondičky každou neděli udělá 2500 dřepů v jedné sérii. Tenhle svůj očistný rituál, který trvá zhruba hodinu a půl,  za posledních 20 let téměř nikdy vynechal. A tím to nekončí.

„Pokud se týká jídla, chovám se opravdu velmi střídmě a můj přístup k němu lze považovat za velmi asketický. Během svého života jsem se naučil naslouchat svým původním instinktům a jím pouze když mám hlad. Hlad je vlastně takový prapůvodní instinkt, kterým si mozek činí nárok na svou dávku energie. Lidé si jej v dnešním konzumním světě ovšem velmi často pletou s chutí a pod vlivem téhle našeptávačky se pořád něčím cpou,“ popsal zpěvák svůj přístup k jídlu.

Aby se cítil opravdu dobře, nadělil si speciální dárek, podstoupil v Perfect Clinic plastickou operaci facelift neboli lifting obličeje. Jako jeden z mála lidí, tedy především pánů, v českém showbyznysu se o svém rozhodnutí nebojí promluvit. A dokonce přiznává, že to nebyl jeho první operační estetický zákrok, i když to není úplně pravda… „Před několika  lety jsem podstoupil operaci očních víček. Z tohoto zákroku těžíte nejen po stránce estetické, ale i zdravotní. Vaše oči, zbavené tlaku tukových váčků a přebytků kůže, po něm pak mnohem lépe čelí únavě. Celá oblast  kolem očí se náhle pěkně uvolní a váš mozek  začne lépe zvládat každodenní stresové situace,“ potvrdil Martin Maxa.

Po fyzické stránce je na tom Martin Maxa prý díky pravidelnému pohybu stejně dobře jako zamlada, ale bohužel vliv času především v tváři nejde zastavit: „Jednoho dne jsem si uvědomil, že nemilosrdná gravitace si začíná vybírat svojí daň. A protože mi můj zevnějšek není lhostejný, tak jsem začal přemýšlet o možnosti, jak tento proces maličko zvrátit a rozhodl jsem se pro lifting obličeje, který dokáže krásně vypnout povislou kůži. Jsem moc rád, že jsem s tímto svým záměrem dlouho neotálel, protože mám pocit, že spolu s omlazením své tváře jsem tak trochu omládl i někde uvnitř. MUDr. Lukáš Frajer z Perfect Clinic odvedl opravdu skvělou práci,“ říká Martin Maxa o svém nedávném zákroku.

„Operace obličeje řeší pokles  dolní a střední etáže obličeje a krku, kde jsou kontury povadlé.  Může za to věkem přirozený úbytek kolagenních a elastických vláken, závěsný aparát tím pádem poklesá a je potřeba navrátit ho tam, kde byl před nějakým časem“, vysvětluje plastický chirurg Lukáš Frajer princip operace.

Martin Maxa se věnuje hudbě a umění. „V současné době se snažím o rozšíření svého portfolia obrazů, s nimiž hodlám v budoucnu znovu vyrazit do světa. Trávím tudíž spoustu času ve svém ateliéru před malířským plátnem. Tak trochu ovšem na střídačku i ve  studiu, kde pracuji na svém novém albu. Umělecké vlohy zdědil i jeho syn, který je studentem filmové školy a pro Martina Maxu natočil nový videoklip.

 

CHOCOLAND

BLOG: PARAEVROPSKÁ CESTA
Půlstoletí na tomto světě si žádá, abychom opustili hluboce vyjeté koleje, některé zvyky, zřekli se povinností, které jsme na sebe ušili a jsou naším bičem... 
Jsem novinářka, sociálně-právní poradce, lektorka, psychoterapeutka, máma, kamarádka, ale do téhle chvíle rozhodně ne cestovatelka. Cestování vždy bylo bohužel na samém okraji mého žebříčku aktivit, bylo prostě zbytné. Přišel čas to změnit!
Rozhodla jsem se, že navštívím všechna hlavní města zemí, která leží v Evropě. Svůj tříletý projekt jsem nazvala PARAEVROPSKÁ CESTA a odstartovala jsem ho 21. 3. cestou do Vídně  Touto cestou chci poděkovat všem, kteří mne podporují!  

Víte kolik leží v Evropě zemí? 

Lenka Žáčková

HIMALYO
NÁŠ TIP

MIOMAT

8G PŘIJÍMAČKY.CZ

SLOVA SLAVNÝCH

„Čas je život. Nedá se vrátit ani nahradit. Marnit čas znamená marnit život. Ovládat svůj čas však znamená ovládat svůj život a plně ho využívat.“

Alan Lakein, americký spisovatel 

Anketa

JAKÉMU MASU DÁVÁTE PŘEDNOST?

Kuřecímu
73 x [13%]
Hovězímu
63 x [11%]
Vepřovému
46 x [8%]
Krůtímu
47 x [9%]
Jehněčímu
44 x [8%]
Sladkovodním rybám
54 x [10%]
Mořským rybám
60 x [11%]
Mořským plodům
56 x [10%]
Jinému druhu masa
52 x [9%]
Maso nejím
55 x [10%]

Celkem hlasovalo : 550

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
AKTUALITY
JDI nahoru