Romana Jákl Vítová vyhlásila bleskovou soutěž o Dominika Haška

Na otevření ledové plochy v OC Europark v pražských Štěrboholech přišla Romana Jákl Vítová pouze s manželem. Přestože si její holčičky nikdy nechtějí nechat utéct tuto skvělou příležitost zabruslit si, tentokrát nedorazily, byly totiž nemocné „Musela jsem jim slíbit, že to napravíme hned, jak se uzdraví, což jim ráda splním. Sama si tady mezitím v klidu nakoupím, takže spojím příjemné s užitečným“ prozradila krásná maminka dvou slečen.

Romana však také přišla podpořit nový projekt „Vostrá pomoc“ neziskové organizace Integrace 3P, která se zaměřuje na prevenci dluhů, jak nejlépe se bránit podvodníkům, ale i aktivně vyhledává zasažené rodiny i jednotlivce. „Mám pocit, že je to stále podceňované téma, přitom se do dluhů může dostat téměř každý, kdokoli z nás. Tento konkrétní projekt je postavený na míru hlavně pro sportovce, ale působí bez zvláštních omezení i pro širokou veřejnost. Není to jen o špatných investicích, ale i o šikovných manažerech a prodejcích, kteří umí z lidí vytáhnout jejich úspory i je zavázat k dluhu,“ povzdechla si Romana, která se stala patronkou projektu a podpořila krom jiného také  oslovením týmu Dominika Haška, který na představení projektu „Vostrá pomoc“ věnoval spoustu dárků.

„Moc mě potěšila jejich vřelost a podpora. Díky nim pak měli hodně důvodů k radosti nejenom děti, ale i dospělí. Původně jsem si myslela, že soutěžit budou chtít spíš jen malí kluci, takže bylo zábavné sledovat, s jakým nasazením se zapojily i malé holčičky a dokonce i tatínkové a maminky. A to nejenom o Dominikem podepsaný puk nebo hokejové karty, ale třeba o jeho náramky a drinky Smart,“ prozradila moderátorka.

O výjimečnou cenu si ale ještě může zasoutěžit kdokoli z vás, a sice v instagramové soutěži, kterou najdete pod hashtagem #namalujDominátora.  Můžete tak vyhrát figurku Dominika Haška s kývací hlavičkou, která je mimořádná i tím, že v celé Evropě jsou pouhé tři exempláře.

Na závěr nám Romana prozradila i smutný důvod, proč se do projektu zapojila. Její kamarádka a zakladatelka projektu Lenka, má totiž s touto problematikou velmi drsnou zkušenost „Aniž by o tom zpočátku věděla, dostal její manžel rodinu do velkých dluhů. Nakonec se rozhodl ukončit vše sebevraždou a ona na to zůstala sama se dvěma dětma. Večer se bála rozsvítit, aby na ně nezvonili a nebouchali věřitelé a traumatické bylo i jenom jít po ulici, protože na ni někdo začal křičet, ať vrátí peníze, které půjčili manželovi“ prozradila Romana zážitky své kamarádky. „ A to je důvod, proč jsem se do toho celého rozhodla zapojit. Protože u Lenky vím, že jde o skutečnou snahu o pomoc a ne o získávání prostředků, které si pak někdo mezi sebou rozdělí“ vysvětlila Romana Jákl Vítová.

Zdroj: Europark a instagram Romany Jákl Vítová

 

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru