S novými Wi-Fi kamerami Yale se budete cítit bezpečněji!

Světově uznávaná společnost Yale je skutečným lídrem v zabezpečení domácností. Na počátku dubna rozšířila své portfolio chytrých produktů o dvě interiérové a dvě venkovní Wi-Fi kamery v elegantním, nenápadném provedení. 

Nabídku produktů chytré domácnosti Yale nově rozšíří:

  • interiérová Wi-Fi kamera Pan & Tilt
  • interiérová Full-HD Wi-Fi kamera
  • venkovní Wi-Fi kamera Light & Siren
  • venkovní Wi-Fi kamera Pro

Všechny nové kamery jsou ovladatelné prostřednictvím hlasových asistentů Amazon Alexa a Google Assistant. Hlavním ovládacím prostředím, stejně jako u předcházejících modelů, je aplikace Yale View pro chytré telefony se systémem Android i iOS. Aplikace nabízí celou řadu pokročilých funkcí včetně možnosti sdílet záběry kamer s rodinou či přáteli, přednastavit pohyb kamer či spustit záznam pro detekci pohybu. Kamery je možné také kombinovat s dalšími produkty chytré domácnosti Yale, například chytrým zámkem Linus® Yale, digitálním dveřním kukátkem či alarmy. Celý dům či byt tak lze zabezpečit komplexním bezpečnostním systémem upraveným na míru.

Nové interiérové Wi-Fi kamery

Nová interiérová Wi-Fi kamera Pan & Tilt nabízí pohyb objektivu po vertikální i horizontální ose, čímž umožňuje kontrolu širokého prostoru domácnosti. Díky funkci chytrého „trackování“ umožňuje automaticky detekovat, sledovat a zaznamenávat pohyb a lze ji napojit na sirénu i systémy chytrého alarmu Sync Alarm. „Kamera spustí poplach, když zaznamená pohyb směrem do míst, kde je například umístěn domácí trezor. Její výhodou je rovněž jednoduché ovládání prostřednictvím aplikace Yale View nebo hlasových asistentů typu Amazon Alexa či Google Assistant,“ říká Martin Mundl, produktový manažer značky Yale pro ČR a SR.

V případě, že se v interiéru domova děje něco nestandardního, aplikace Yale View majitele notifikací upozorní, aby situaci vzdáleným náhledem skrze svůj chytrý telefon zkontroloval. Pokud je to zapotřebí, může na dálku přes aplikaci do tohoto dění zasáhnout hlasem. Tuto funkcionalitu ocení zejména ti, kdo vlastní domácí mazlíčky, které lze v době nepřítomnosti kdykoliv zkontrolovat nebo hlasem i uklidnit. Interiérová kamera snímá video v rozlišení Full HD 1080p, umožňuje 16x přiblížení pomocí digitálního zoomu a viditelnost na vzdálenost 10 m v nočním režimu. Těm, kterým vadí pocit, že jsou kamerou instalovanou v místnosti sledováni, je určen režim Soukromí, po jehož aktivaci se čočka kamery mechanicky zcela zakryje.

Druhou interiérovou novinkou od Yale je statická Full-HD Wi-Fi kamera se záznamem videa v kvalitě HD 1080p. Je vybavena funkcí automatické detekce pohybu. V případě potřeby lze u ní aktivovat zabudovanou sirénu o hlasitosti 80 dB. Prostřednictvím aplikace Yale View umožňuje kamera živý náhled do sledovaného prostoru v kteroukoliv denní i noční dobu (díky funkci nočního vidění na vzdálenost až 8 metrů). Kameru je možné pouze postavit na vlastní stojánek či připevnit na stěnu.

Nové venkovní Wi-Fi kamery

Pro monitorování exteriéru nabízí Yale nově venkovní Wi-Fi kameru s integrovaným světlem a sirénou, která je určena pro kontrolu vchodových dveří. Druhá produktová novinka, venkovní Wi-Fi kamera Pro, umožňuje spolehlivě zaznamenávat a nahrávat všechny, kteří se v okolí vašeho domu pohybují. „Živý přenos či záznam z venkovních kamer poskytuje zákazníkovi šanci udělat si kompletní obraz o bezpečnostní situaci na celém pozemku – u vchodových dveří, u garáže, na zahradě či schodech do domu. Nabízíme zkrátka komplexní bezpečnostní řešení,“ říká Martin Mundl, produktový manažer značky Yale pro ČR a SR.

Vchodová venkovní Wi-Fi kamera Light & Siren je k dispozici v černém a bílém decentním provedení. Disponuje funkcí spuštění záznamu na základě detekce pohybu a možností komunikace v reálném čase s příchozími. Díky zabudovanému mikrofonu a reproduktoru umožňuje kamera vzdáleně požádat kurýra, aby zanechal balíček u souseda nebo dát přátelům vědět, že vás naleznou za domem na zahraně. K odrazení nechtěných návštěvníků slouží vestavěný LED reflektor o výkonu 160 lumenů a siréna schopná spustit výstražný signál o hlasitosti 80 dB. Venkovní kamera spolehlivě odolá větru i dešti, video snímá v rozlišení HD 1080p a její noční režim umožňuje viditelnost na vzdálenost 10 m.

Poslední novinkou je venkovní Wi-Fi kamera Pro umožňující pořizovat videozáznam v kvalitě HD 1080p. Živý náhled aktuální situace je vylepšený nočním režimem s dosahem až 30 m, ve kterém obraz zůstává dokonale jasný a čitelný bez ohledu na nedostatek světla či povětrnostní podmínky. Ty kameře, stejně jako déšť, nijak neuškodí. Záznamy aktivity v zorném poli kamery lze ukládat i na vloženou micro SD kartu. Stejně jako u ostatních novinek má i tato kamera možnost přednastavit určitý sektor v okolí domu, na který se zvlášť zaměří. Ovládání probíhá skrze aplikaci Yale View či s pomocí chytrých asistentů Amazon Alexa či Google Assistant.

„Poslední rok trávíme všichni mnohem víc času v domácnosti a často z domova i pracujeme. S kamerami Yale je možné mít dění v něm zcela pod kontrolou. Můžete se podívat, jak se vaše děti učí nebo co dělá váš domácí mazlíček. Kdo stojí u vašich vchodových dveří zjistíte, aniž byste museli přerušit pracovní online mítink,“ uzavírá Martin Mundl, produktový manažer značky Yale pro ČR a SR.

Cena a dostupnost

Nové interiérové a venkovní kamery Yale naleznete v online nabídce prodejců Alza.cz a CZC.cz. V průběhu dubna je budou následovat obchodní řetězce HORNBACH, BAUHAUS a další prodejci.

  • Doporučená maloobchodní cena interiérové Wi-Fi kamery Pan & Tilt je 1 799 Kč.
  • Doporučená MOC interiérové Full-HD Wi-Fi kamery je 1 399 Kč.
  • Doporučená MOC venkovní Wi-Fi kamery Light & Siren je 2 699 Kč.
  • Doporučená MOC venkovní kamery Wi-Fi Pro je 3 899 Kč.

Více informací o nových Wi-Fi kamerách a dalších produktech kategorie chytré domácnosti od značky Yale najdete na www.yalelock.cz.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru