Dopřejte sobě i domovu jarní obnovu, budete se cítit lépe!

Je za námi rok, který naše životy výrazně změnil a většina z nás musela více času trávit doma. Pojďte se na chvilku zastavit a zamyslete nad tím, jestli svůj prostor, nechceme nějak vylepšit. Právě jaro je skvělým obdobím pro nastartování nejrůznějších změn. Využijte i vy toto jedinečné období k tomu, že si ve svých životech a domovech splníte představy, o nichž jste zatím jen snili.

Nový design přinese do vašeho života inspiraci, radost a novou motivaci. Markéta Cermanová, majitelka Okury Design, vám ráda poradí jak s projekty, které jste již začali uskutečňovat sami nebo pro vás připraví kompletní návrh renovace vašich prostor. Vytvoří design na míru vašemu způsobu života a osobnosti, přesně tak, aby k vám ladil a byl perfektní i z praktického hlediska.  Kromě osobní schůzky se můžete domluvit i na online konzultaci, která vám umožní rychlou změnu domova a bude dobře korespondovat s vašim životním stylem a potřebami.

Markéta vám přináší několik tipů na jarní proměnu vašeho domova, ať jste co nejlépe připraveni na to, až u sebe opět přivítáte své příbuzné a kamarády.

  1. Umyjte okna. Stojí to jen pár hodin vašeho času a ten výsledek je okamžitý.                                  
  2. Prosvětlete stěny. Vymalujte neutrálními odstíny pískové, béžové, světle šedé, taupe či pudrové. Světlý interiér velmi dobře působí na naši mysl, což teď všichni potřebujeme.
  3. Investujte do textilních doplňků. Nechte si na míru ušít závěsy či dlouhý běhoun na stůl. Pořiďte si několik luxusních polštářků a pléd, jejichž kvalita se pozná jak na první pohled, tak dotek.  
  4. Vyměňte povlečení a ručníky. Ideálně volte jednobarevné, bílé, krémové či šedé.
  5. Přemístěte obrazy. Případně si udělejte radost nějakým novým uměním. Obrazy nemusí nutně viset na stěně. Můžete si je klidně jen opřít na polici či komodu pro lepší variabilitu.
  6. Žijte v „zenu“. Pořiďte si sošku budhy, vykuřovací dřívka, vonné tyčinky, koupací soli a esenciální oleje.
  7. Změňte lustr. Závěsná svítidla a lampy jsou výrazným prvkem každého prostoru a dokážou vykouzlit jedinečnou atmosféru.
  8. Oživte prostor kusovým kobercem. Skvěle vypadají ručně vázané vlněné a hedvábné koberce. Do namáhaných prostor se hodí jutový nebo sisal. Při výběru koberce dejte pozor na správnou velikost. Větší je lepší.
  9. Přesaďte pokojové rostliny. Pohled na pěknou keramiku a zeleň v bytě, které se daří, vás vždy potěší.

www.okurydesign.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru