Leová je se svým manželem 9 let, ale na první sex si musel počkat

Moderátorka, herečka a Česká Miss Earth  2013 Monika Leová s manželem Martinem Košínem oslavili 9. výročí vztahu. Patří mezi nejstabilnější páry našeho showbyznysu, což je dáno tím, že se stále milují a respektují.  A dopřáli si k němu wellness víkend plný romantiky a relaxace. „My v podstatě slavíme každý měsíc. Zatímco já trošku zapomínám, Martin je v tom geniální. Každý měsíc dostane v den výročí kytičku," říká moderátorka zpráv na Primě. 

Romantický víkend si opravdu užili. „My to máme hrozně rádi. Poznáváme nová místa, sportujeme, cestujeme. I když jsme oba hodně akční, občas si ale zase rádi dopřejeme relax a romantickou pohodičku. Tento víkend jsme si v rámci našeho výročí užili moc,"  dodala k pobytu v resortu Mlýn Černovice.

Prozradila také, že ze začátku si ji Martin musel vybojovat. A musel si také počkat i na první společnou vášnivou noc. „Počkal si pěkně čtyři měsíce. Ale jak to vidím, vyplatilo se mu to," směje se, ale láska na první pohled to prý nebyla… „Poznávali jsme se, zamilovávali jsme se do sebe postupně," prozradila Leová. 

Foto: Resort Mlýn Černovice

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru