Rakytník tibetský může podpořit i vaši imunitu

Rakytník je považován za superpotravinu budoucnosti. Je přímo napěchovaný prospěšnými látkami, které v současné uspěchané době náš organismus uvítá s otevřenou náručí. Kromě prospěšných vitamínů (především vitamínu C, ale i A, E, F, D K a B) obsahuje také vlákninu, antioxidanty či minerály, jako je železo, hořčík či rutin. Studie ukazují, že pravidelné užívání rakytníku pomáhá v boji proti srdečním a cévním onemocněním, snižuje cholesterol, podporuje zažívání, a především pak imunitní systém. Právě proto je vhodné zařadit ho do jídelníčku v období zvýšeného výskytu viróz.

Na sílu této zázračné rostliny sází také Himalyo, která pro svou 100 % rakytníkovou šťávu využila rakytník tibetský. Tato odrůda obsahuje v porovnání se známějším rakytníkem řešetlákovým mnohem vyšší koncentraci prospěšných látek a až čtyřikrát vyšší obsah vitamínu C. Šťáva v bio kvalitě je za studena lisována z vyzrálých, ručně sbíraných plodů. Kromě ní v Himalyo naleznete také kapsle s extraktem z rakytníku pro ještě snazší užívání nebo rakytníkové gummies, díky nimž mohou svou imunitu s radostí posilovat i ti nejmenší.

www.himalyo.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru