Ultra lehký přípravek pro perfektní a zářivou pleť

Ikonický CC Crème je se svými ojedinělými vlastnostmi a faktem, že se každých 90 sekund prodá na světě jedna tuba s jeho obsahem, skutečným šampionem mezi hybridními kosmetickými produkty. Nový přípravek CC Water je na stejně vysoké úrovni, navíc je ale zhmotněním lehkosti a zároveň osvěžením pro pleť.

CC Water

Kromě své struktury a konzistence, jež se pohybuje někde mezi gelem a vodou, je tento produkt výjimečný i svým složením. Je totiž naplněn zapouzdřenými pigmenty a také kyselinou hyaluronovou, což z něj činí nejen kosmetiku dekorativní, ale také pečující.

Láska k vodě

Stejně jako někdo používá výhradně krémy, balzámy či oleje, jsou i tací, kteří se v péči o pleť spoléhají na vodu. A právě takové lidi Erborian CC Water doslova ohromí. Je totiž úžasně lehká a okamžitě splyne s pokožkou.

I přes své jemné složení však CC Water okamžitě zkrášluje, rozmazluje, lichotí a oživuje každý typ pleti. Stručně řečeno, jde o novou nepostradatelnou součást každého kosmetického kufříku.

Tak čistá

  • CC Water je bez silikonu, fenoxyethanolu a také bez UV filtru.
  • Super lehká gelová struktura se postará o okamžité vyživení pokožky, aniž by ji zatížila pocitem mastnoty.
  • Obsažená kyselina hyaluronová má vysokou molekulovou hmotnost. Díky ní má CC Water rychlé hydratační a regenerační vlastnosti a po jejím použití zůstane pleť na první pohled zdravá a svěží.
  • Zásluhou obsahu pupečníku asijského, který je hlavní složkou přípravků Erborian, má CC Water zklidňující a zároveň trvalé účinky.

Magické pigmenty

Magická ingredience, jež bezesporu stojí za výjimečnými úspěchy našich CC přípravků, je ve všech těchto produktech zcela stejná: jsou to adaptogenní pigmenty, které se zbarví při kontaktu s teplem a také vlivem jemného tlaku, jež vzniká při nanášení prsty na pokožku.

Díky úžasně průsvitné gelové struktuře CC Water jsou tisíce těchto bílých mikropigmentů viditelné pouhým okem, a až když vyjdou z tuby ven a dotknou se pokožky, promění se v požadované odstíny.

Umění být sama sebou

Clair nebo Dore? CC Water dokáže podpořit přirozený odstín pleti tak, aby tvář vypadala zdravě rozjasněná, mladistvě půvabná, a hlavně nezatížená nánosem make-upu. A to je přesně to, po čem toužíme, když chceme být sami sebou.

Jednoduchá aplikace

Naneste jemnou vrstvu na pokožku, stejně jako na ni aplikujete denní hydratační krém.

CC Water, Dore, 40 ml: 1165 Kč | 43,90 EUR

CC Water, Clair, 40 ml: 1165 Kč | 43,90 EUR

 Kouzlo Erborian se dostaví okamžitě.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
341 x [13%]
Aperol spritz
231 x [9%]
Cuba Libre
246 x [10%]
Piňa Colada
233 x [9%]
Daiquiri
235 x [9%]
Margarita
337 x [13%]
Cosmopolitan
251 x [10%]
Mai-Tai
216 x [8%]
Whiskey sour
230 x [9%]
Pisco sour
239 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2559

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru