Björk & Berries: Hýčkejte své tělo i mysl

Wellness, lázně a beauty salony jsou sice stále zavřené, my v Björk & Berries ale víme, jak moc je teď všichni potřebujeme. Proto představujeme produkty, které rozmazlují tělo a povzbuzují mysl i v domácích podmínkách.

Stres z práce, napjaté vztahy a omezené možnosti zábavy spojené s nekončící pandemií, tak to jsou faktory, které neblaze ovlivňují naši mysl, což se následně projevuje i na našem vzhledu. Výsledkem velmi často bývá unavená pokožka, jež působí šedým a nezdravým dojmem.

Björk & Berries proto přichází s produkty, které i v domácích podmínkách dokáží dokonale nahradit wellness. Umí totiž povzbudit vyčerpanou mysl a zároveň pečují o naši pokožku tak, že ji zanechají na první pohled zdravou, hebkou a přirozeně zářivou.

Björk & Berries Bath Salt From the Garden

Luxusní sůl do koupele s ručně sbíranými květy a bylinami z naší zahrady ve švédském Fävikenu promění vaši koupelnu v úchvatné relaxační místo, které poskytne vaší mysli klid, pohodu a harmonii. Jejím základem je nebělená přírodní mořská sůl bohatá na minerály, která čistí, stimuluje, hydratuje a také viditelně zjemňuje pokožku. Navíc má tato sůl i několik dalších výjimečných účinků:

  • detoxikuje, protože obsahuje výtažky z břízy,
  • uklidňuje, neboť se v ní nachází extrakty z květů heřmánku a meduňky,
  • uvolňuje, za čímž stojí květy levandule.

Užijte si horkou lázeň, která uvolní vaši mysl i tělo.

Björk & Berries Bath Salt From the Garden, 630 g: 910 Kč.

Björk & Berries Body Scrub With Birch Bark

Jemný, přesto však hloubkově čisticí, tělový peeling promění pokožku vašeho těla ve smyslně hebký závoj a svou přirozeně bylinnou vůní přinese klid i do unavené a vystresované mysli. To všechno díky jeho organickým složkám, kterými jsou:

  • oxid křemičitý a rozdrcená hroznová semínka, která zařídí šetrné očištění pokožky, jež však odstraní nečistoty i z hloubky jejích pórů,
  • řepkový olej a bambucké máslo, které se postarají o hydrataci, změkčení a přirozené rozjasnění pokožky,
  • výtažky z březové kůry, jež stojí za viditelně hebčí a jemnější kůží, a navíc také podporují regeneraci a působí preventivně proti celulitidě.

Zjemněte svou pleť a současně přineste klid do své mysli.

Björk & Berries Body Scrub With Birch Bark, 200 ml: 759 Kč.

Björk & Berries Re-Activating Body Serum

Vysoce koncentrované a super účinné tělové sérum se směsí přírodních olejů optimálně hydratuje pokožku po celé dlouhé hodiny a díky své jemné vůni navíc povzbudí i roztěkanou mysl. Přípravek se snadno vstřebává a přesto, že má olejový základ, nezanechává na pokožce mastný film. Navíc je založen na výjimečných účincích:

  • slunečnicového a jojobového oleje, které jsou bohaté na 3, 6 a 9 omega mastné kyseliny, jež kůži dlouhodobě vyživují,
  • výtažků z listů břízy a brutnáku lékařského, které jsou zdrojem vitamínu E, tudíž působí na kůži antioxidačně a také ji hloubkově hydratují.

Poskytněte své pokožce optimální hydrataci, odvděčí se vám zdravým vzhledem.

Björk & Berries Re-Activating Body Serum, 200 ml: 1279 Kč.

Produkty Björk & Berries najdete exkluzivně ve vybraných parfumeriích Douglas.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru