Skotská palírna GLENMORANGIE představuje jednosladovou whisky X by Glenmorangie stvořenou pro míchané drinky

Skotská palírna Glenmorangie představuje světu jednosladovou skotskou whisky speciálně navrženou pro experimentování s míchanými nápoji: X by Glenmorangie. Tým Glenmorangie se nechal inspirovat špičkovými světovými barmany a ve spolupráci s nimi vytvořil dokonalý základ míchaných nápojů.

Tato nová svůdná whisky je výjimečnou přehlídkou chutí. Jemnost hrušky, vanilky a zimolezu doplňuje osvěžení v podobě pomerančového sorbetu a zároveň lahodnost čokoládového fondánu. Spojením whisky zrající v sudech po bourbonu a té zrající v nových vypálených dubových sudech vznikla sladká a bohatá chuť, která rozzáří různorodé koktejlové kreace.

Jako inspiraci připravila palírna řadu osvěžujících koktejlových receptur, ke kterým jsou potřeba jen 2 až 4 přísady, a je proto snadné si je připravit díky všestrannosti whisky X by Glenmorangie v pohodlí domova. Recepty zahrnují tradiční kombinace jako Glenmorangie s tonikem či s kolou, ale také drinky ve stylu swizzle, tedy ve vyšší sklenici s drceným ledem. Ozvláštnit s nimi lze zábavu při různorodých příležitostech, podle kterých jsou jednotlivé míchané nápoje také pojmenovány např. Glenmorangie X Brunch, Glenmorangie X Rande, Glenmorangie X Karaoke Party atd. 

„X by Glenmorangie vzešla z našeho snu o vytvoření dalších nečekaných chuťových možností. Toho se nám podařilo dosáhnout s pomocí této jednosladové whisky, stvořené pro mixologii. Ať už plánujete brunch či rande, nebo jen chcete experimentovat s vlastními chuťovými kombinacemi, tato whisky přinese vašemu drinku faktor X,“ doplňuje Dr. Bill Lumsden, ředitel destilačního a výrobního procesu Glenmorangie. 

Tři jednoduché recepty na úžasné koktejly jsou přímo na štítku zavěšeném na krku láhve. Další recepty se objeví po naskenování QR kódu nebo přímo na stránkách www.glenmorangie.com a na sociálních účtech whisky Glenmorangie.

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
156 x [10%]
Hospoda/hostinec
144 x [9%]
Pivnice
160 x [11%]
Vinárna
140 x [9%]
Kavárna
161 x [11%]
Čajovna
144 x [9%]
Bar
158 x [10%]
Bistro
152 x [10%]
Rychlé občerstvení
158 x [10%]
Cukrárna
143 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1516

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru