Parťáci Vagabundos na Motosalonu perlili svými zážitky

Známá dvojka Pavel Liška a Honza Révai, které známe také jako Vagamondos nebo také Vandráci by si  rozhodně nenechali ujít začátek 10. ročníku Motosalonu. Ten letošní se koná v pražských Letňanech, a má být ze všech dosavadních největší, vždyť je také jubilejní.

Netrpělivě byla očekávána jejich beseda, kterou tradičně provázel jejich pověstný břitký humor. Naprosto originální zážitky z cest sypali jako vždy z rukávu. Nejvíce snad pobavil speciální vynález kreativce Pavla Lišky, který prý usnadňuje vyprazdňování na dlouhých cestách a tento zážitek chce dopřát každému... „Pro mě ten obřad není jenom o hovně, pro mě je to meditace,“ vysvětluje svůj impuls  k vytvoření přenosného dřevěného samonosného prkénka zvaného „hajzlišák“. „Inovovaná verze byla již použita i na Rally Dakar,“ nezapomněl se pochlubit sám autor.

To Jan Révai otevřel jiný soudek zážitků. V Mexiku měl trošku problém s místní Policií, když se mu udělalo trochu nevolno po pár pivech a než se stačil nachystat, už jej téměř zatkla hlídka. Naštěstí se mu to podařilo nějak vysvětlit a Vandráci díky tomu nezmeškali letadlo a vrátili se v pořádku domů.  Zajímavý dotaz pánům na pódiu položila také herečka Vanda Hybnerová: „Vzali byste příští výlet i své drahé polovičky? Myslím, že diváky by to tak nezajímalo,“ vtipkoval Révai, zatímco Liška jednoznačně prohlásil: „Ale asi bychom jeli každý zvlášť. Tři kluci na tři holky to je takový blbý,“ pronesl s vážnou tváří Pavel Liška.

Foto: BVV

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
368 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
258 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2855

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru