Simple and Sweet: Protančete jarem v pohodlných espadrilkách

V průměrů strávíme výběrem bot až čtyřicet hodin ročně. Nikoho nepřekvapí, že zdlouhavé vybírání bot je především výsadou něžného pohlaví. Proč si to, ale trochu neusnadnit? V E-SHOPU Simple and Sweet jsme udělali tu nejtěžší práci za Vás. Stačí si vybrat barvu, velikost a o ostatní se postaráme my. Přinášíme vám pohodlné a elegantní látkové boty s přírodních materiálů, které už nebudete chtít měnit za jiné.  

Každý den stojíme před nespočtem rozhodnutí. My v E-SHOPU Simple and Sweet vsázíme na jednoduchost výběru. Proto jsme pro vás navrhly originální, pohodlné a jedinečné látkové boty v barvách ideálních do rozkvetlého jarního období.  

Jednoduchost, udržitelnost, kvalita a dobrá cena to jsou naše zásady. Čtyři zásady, které u nás na E- SHOPU ctíme. Nechceme totiž naši planetu dál zatěžovat, a tedy dbáme na výběr výrobců a kvalitu a udržitelnost materiálů z kterých šijeme. „Látkové boty za férových podmínek vyrábíme v malé rodinné firmě v Moldávii a na jejich výrobu používáme i přírodní materiály jako bavlnu a len,“ přibližuje majitelka firmy Elena Janda. Každý kousek je tak opečovávaný originál, který s vámi ujde životem alespoň pár set kilometrů.

Připravte se s espadrillkami na jaro

Po letošní dlouhé zimě tu konečně máme jaro. A jak se na něj lépe připravit než s novými botami v zářivých barvách? Lehké espadrillky s tenkou podrážkou jsou skvělou volbou, ať už sháníte boty do kanceláře nebo na procházky do parku. Ať už je chcete kombinovat se sukní, šaty nebo kalhotami máme výběr jak pro dámy i pro ty nejmenší. 

Razíme heslo, že v jednoduchosti je krása. Proto dáváme přednost jednobarevný botám, které si každý může přizpůsobit svému vlastnímu vkusu a kreativitě. „Spolupracujeme s výtvarnicí TanaGo, která na přání na botách vykouzlí osobité a originální motivy na míru,“ uzavírá Elena Janda.  

Co jiného si přát, než hezky vstoupit do prvních jarních dnů pohodlně!

https://www.simpleandsweet.cz/

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru