ONE MORE od módní značky Talabaya má repete

„Na svůj poslední event, jarní přehlídku 2020 značky Talabaya vzpomínám s láskou. Pak přišel lockdown a zbytek roku jsem strávila na home office v teplácích a s tabulkou čokolády po ruce. Teď už se nemohu dočkat, až si modely osobně vyzkouším na své po-covidovém těle ve studiu Talabaya.“ autentická vzpomínka

Autentická odpověď: „Ikonickým kouskem kolekce ONE MORE pro jaro - léto jsou bezesporu dlouhé splývavé šaty v tmavých i světlých odstínech, které se právě teď hodí a dodají Vám jedinečný styl, který jen tak nikdo nemá.“ přibližuje návrhářka a tvůrkyně značky Talabaya Mirka Talavašková.

Volné a splývavé šaty, které se skvěle hodí pro každou postavu, si můžete s návrhářkou Mirkou Talavaškovou upravit tak, aby vždy skvěle seděly momentálním potřebám.

Modely z této kolekce si můžete prohlédnout nebo případně objednat na webových stránkách www.talabaya.com/e-shop nebo se po osobní domluvě v ateliéru Mirky Talavaškové v samotném srdci Prahy na ulici Haštalská 15, kde se Vám módní designérka bude s láskou věnovat.

VAŠE TALABAYA

www.talabaya.com

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru