Chilly Intima opět chystá letní soutěž o super ceny

„Mezi námi děvčaty“ – tak zní hlavní motto letní soutěže s Chilly Intima, ve které může vyhrát opravdu každý. Stačí zakoupit jediný produkt z limitované edice intimních gelů Chilly Intima a sleva 20 % na produkty značky ROWENTA je vaše. Připraveny jsou samozřejmě i další parádní ceny od Rowenty, a sice z řady péče o vlasy a epilátory v celkové hodnotě 50 000 Kč. Stačí jednoduchá registrace účtenky na webu www.chillyintima.cz a správná odpověď na soutěžní otázku. Pozor – losuje se každý týden od 1. 7. do 31. 8. 2021, tak neváhejte a jděte do toho, šance na výhru je vysoká!

Holky nemají tabu

Soutěž s Chilly Intima slibuje nejen atraktivní výhry, ale také důraz na edukaci a boření zbytečných mýtů, které téma intimní hygieny stále ještě pro mnohé dívky představuje. Cílem je odbourat strach a stud, motivovat k otázkám, a především k diskusi o věcech, které trápí každou dívku – ženskost, intimita, prevence, antikoncepce a další. K tomu je jednoznačně zapotřebí pocit sounáležitost, porozumění a vzájemného sdílení problémů, které jsou naprosto normální, řeší je každá žena a je důležité o nich otevřeně hovořit. Proč? Protože #holkynemajitabu!

Nezaměnitelný obal

Součástí obalu letní limitované edice Chilly Intima jsou pro lepší orientaci a snazší výběr toho nejvhodnějšího produktu jednoslovné charakteristiky – hydratace, jemnost, ochrana, svěžest a prevence.

„Moje intimita, moje Chilly“

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1856

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru