Tři ženy, které se vydaly na Petřín, poznávali všichni už z dálky

Na Petřín se vydává čím dál více lidí, krásnému počasí a malebnému prostředí se nedá jen tak odolat. Na malé setkání, které připomínalo zahradní párty, se vydala celá řada zajímavých hostů, například: Veronika Freimanová, Iva Frühlingová, David Kraus a Osmany Laffita. Všichni přišli ochutnat porchettu (čti por·ke·tu) k foodtrucku La Porchetta di Simone. Pozvání přijala i oslavenkyně Iva Janžurová, kterou už po několik dekád miluje celý národ. Dokazují to její zcela vyprodaná představení i v časech, kdy diváky provází stále ještě trochu strach, a hlavně řada nejrůznějších nepříjemných, avšak nezbytných, opatření. Do prostředí příjemné zeleně v historickém jádru Prahy ji doprovodily dcera Sabina Remundová, taktéž skvělá herečka a nejstarší vnučka Adina, která se chystá od září studovat fotografii.

Tři ženy, které pojí úcta, vzájemná láska a pokora k životu jsou vzácností a je velice milé a vlastně i výjimečné, je takto společně potkat na veřejnosti. „Neměli jsme letos čas na přípravu a plánování oslav maminčiných ani mých, protože jsme těsně před našimi narozeninami ukončili zkoušení v divadle Kalich neveřejnou premiérou. Snad už brzy budeme moct divákům předvést naší novou komedii „Pusťte mě ven!“. Přestože nápad uspořádat tak trochu piknikovou oslavu na Petříně vznikl na poslední chvíli, jsem za něj moc ráda. Ať žije Petřín a na zdraví všem,“ pronesla na provoněné a příjemnou atmosférou prosycené gastronomické zastávce optimistická Sabina Remundová.

Zúčastnili se i Veronika Freimanová, Iva Frühlingová, David Kraus a Osmany Laffita.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru