Společnost WAPE JETS představila v Praze špičkový soukromý tryskáč

WAPE JETS, česká společnost působící v oblasti privátního letectví, představila v Praze na letišti Václava Havla soukromý tryskáč CESSNA CITATION CJ4 Gen2 od amerického výrobce Textron Aviation. Nejnovější přírůstek kategorie light jet pojme až 8 cestujících, které dopraví napřímo z Prahy i do vzdálených zemí jako je Portugalsko či Turecko. 

CESSNA CITATION CJ4 Gen2 je ideální typ soukromého letadla nové generace se širokým využitím pro obchodní cesty i volný čas ať už rodin s dětmi nebo partou přátel. Počet cestujících, jenž dosahuje až 8 osob, velkorysý dolet 4 010 km, rychlost 835 km/h nebo objemný zavazadlový prostor s kapacitou váhy až 472 kilogramů, Vám poskytnou pohodlný a flexibilní přesun, kam si budete přát. Jako klient navíc uvítáte jeho nízké provozní náklady.

V pohodlném prostředí můžete během svého letu využít přístup k vysokorychlostnímu internetu, s nímž budete spolehlivě online i vysoko nad oblaky. Bezdrátové připojení Vám umožní se spojit s rodinou či přáteli nebo jej využít pro vyřízení pracovních emailů.

V rámci nového systému mohou cestující také bezdrátově ovládat osvětlení kabiny, stínění oken i teplotu kabiny, a to vše ze svých mobilních zařízení. Nabíjecí USB porty mají pasažéři k dispozici u každého sedadla. Letadlo je také vybaveno systémem Fresh Air, který udržuje v kabině čistý vzduch po celou dobu letu.

„Jsem velmi ráda, že si Textron Aviation opět vybral WAPE JETS za svého partnera a mohli jsme tak společně v České republice představit další ze soukromých letadel, které naši klienti ocení. Věřím, že právě tento typ bude klienty hojně využívám, a to s ohledem na jeho provozní náklady, velikost kabiny a především dolet,“ říká PhDr. Zuzana Petáková, zakladatelka společnosti WAPE JETS.

Letadlo CESSNA CITATION CJ4 Gen2 si můžete pronajmout již dnes. V případě koupě je jeho současná dodací lhůta první kvartál roku 2022 a pořizovací cena 10, 750 000 USD. „Ať už se jedná o pronájem nebo koupi letadla, mohou se na nás klienti vždy obrátit,“ dodává PhDr. Zuzana Petáková.

Více informací: www.wapejets.com

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
192 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1881

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru