Domů VIPky

Uprostřed petřínské zeleně se příjemně bavila Iva Janžurová s dcerou Sabinou a vnučkou

Na zahradní párty na Petřín se před pár dny vydala celá řada zajímavých hostů, kteří přišli především ochutnat porchettu (čti por·ke·tu) k foodtrucku La Porchetta di Simone. Tradiční italskou vepřovou delikatesu ze svého náklaďáčku servíroval majitel a šéfkuchař Šimon Petrucha.

Pozvání přijala také oslavenkyně Iva Janžurová, kterou už po několik desetiletí miluje snad celý národ. Dokazují to její okamžitě vyprodaná představení i v této nelehké době, kdy diváky provází stále ještě trochu strach, a hlavně řada nejrůznějších opatření. Do prostředí krásné zeleně v historickém jádru Prahy ji doprovodily dcera Sabina Remundová, taktéž skvělá herečka a nejstarší vnučka Adina, která se chystá od září studovat fotografii.

Tři ženy, které pojí úcta, vzájemná láska a pokora k životu jsou vzácností a je velice milé a vlastně i výjimečné, je takto společně potkat na veřejnosti. „Neměli jsme letos čas na přípravu a plánování oslav maminčiných ani mých, protože jsme těsně před našimi narozeninami ukončili zkoušení v divadle Kalich neveřejnou premiérou. Snad už brzy budeme moct divákům předvést naší novou komedii „Pusťte mě ven!“. Přestože nápad uspořádat tak trochu piknikovou oslavu na Petříně vznikl na poslední chvíli, jsem za něj moc ráda. Ať žije Petřín a na zdraví všem,“ popsala stav příprav v den svých narozenin a v podvečer narozenin maminky optimistická Sabina Remundová, jejíž divácká oblíbenost stále roste 

Pozvání na provoněnou a příjemnou atmosférou prosycenou gastronomickou zastávku u foodtrucku také přijala Veronika Freimanová, Iva Frühlingová, David Kraus a Osmany Laffita s manželem.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
92 x [11%]
Věrnost
78 x [10%]
Velkorysost
80 x [10%]
Laskavost
77 x [10%]
Spolehlivost
79 x [10%]
Zásadovost
77 x [10%]
Poctivost
81 x [10%]
Dostatek pozornosti
94 x [12%]
Sebedůvěra
77 x [10%]
Smysl pro humor
75 x [9%]

Celkem hlasovalo : 810

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru