Hledá se Hannah! Výběrové řízení na práci snů, sportujte a zlepšujte se!

Jste aktivní? Ráda sportujete? Nevynecháte jediný výlet s přáteli do přírody a stále chcete objevovat nová místa, nové dobrodružství, nové sportovní aktivity? Pak přesně splňujete podmínky pro práci snů, která nemá v České republice obdoby. Hledá se Hannah! Dívka, která ráda cítí vítr ve vlasech, pot na kůži, napětí ve svalech, volnost v srdci a svobodu v mysli. Vítězku výběrového řízení čeká spousta sportovních zážitků!

Baví vás outdoor aktivity? Pak splňujete podmínky

Jaká představa vás láká víc?  Výšlap do hor nebo procházka po městě? Výlet na kole nebo do nákupního centra? Ranní běh lesem nebo na páse ve fitku? Pokud jste si vybrala první z možností, pak v podstatě splňujete podmínky výběrového řízení. „Hledáme ženu nebo dívku, která má touhu překonávat limity, být každý den lepší, než byla včera, a nebojí se výzev. Přesně v duchu hodnot, které zastáváme i my v Hannah. Spojovat nás bude láska k outdoor aktivitám, k přírodě, k pohybu. Hannah, kterou hledáme, bude žít aktivně, bude se zlepšovat v tom, co dělá, inspirovat ostatní a sdílet své zážitky,“ říká Tomáš Šebesta za značku Hannah. Výherkyně výběrového řízení se stane ambasadorkou tradiční české značky outdoorového vybavení, která funguje na našem trhu již od roku 1991.

Co novou Hannah čeká?

Náplní práce bude život venku. V přírodě. Hory, kopce, les. Nepůjde jen o sbírání kilometrů, ale o opravdový nature office. Práci v přírodě. Ze stanu, skály, od jezera. A při sportovních aktivitách: při lezení, trecích po horách, trailech na kole, se skialpy na nohách, s lyžemi na sjezdovkách i upravených běžkařských tratích. Při objevování koutů naší země i v zahraničí. Důležitá bude i ochota sdílet své zážitky, být komunikativní a umět nadchnout ostatní, aby následovali příkladu Hannah. „Může se přihlásit opravdu kdokoliv, kdo se nebojí výzev a chce žít aktivně. Naší nové ambasadorce kromě platu poskytneme také outdoorové a technické vybavení. Svojí dobrodružnou životní cestu bude sdílet s ostatními a inspirovat je tak k tomu, aby žili o kousek víc, probudili své vnitřní já a poznali jeho sílu a vydávali se za dobrodružstvím do přírody,“ doplňuje Tomáš Šebesta.

Uzávěrka do konce července

Přihlásit se můžou ženy nad 18 let, z jakéhokoliv konce České republiky. Výběrové řízení bude mít tři kola, v tom první stačí sepsat proč právě vy byste byla ideální adeptkou a připojit pár vašich fotek, ideálně při outdoorových aktivitách. Uzávěrka prvního kola je 31. července.

https://www.hledasehannah.cz/

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
360 x [13%]
Aperol spritz
252 x [9%]
Cuba Libre
265 x [9%]
Piňa Colada
252 x [9%]
Daiquiri
257 x [9%]
Margarita
355 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
278 x [10%]
Whiskey sour
249 x [9%]
Pisco sour
260 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2801

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru