Hydratační ochranný krém pro bezpečné prožití léta

Letos v létě se spolehněte na Natural Hydrating Sunscreen s ochranným faktorem SPF 30. Tým Grown Alchemist jej vyvinul speciálně pro to, aby chránil vaši pokožku před silnými slunečními paprsky a zároveň, aby oddálil její stárnutí.

Běžný opalovací krém nestačí

Výzkumy dokazují, že člověk s opálenou pokožkou vnímá sám sebe lépe a atraktivněji. Zároveň ale vědecké poznatky poukazují na škodlivý efekt slunečního záření, který může vést až k rakovině kůže. Vhodným řešením, jak získat krásné opálení a přitom neohrozit svoje zdraví, tedy je, krém s dostatečně vysokým ochranným faktorem. Ty běžné ovšem obsahují tolik syntetických složek, že sice nepropustí sluneční paprsky, za to ale mohou kůži podráždit nebo spustit alergii a v nejhorším případě i nádorové bujení. Jedinou správnou volbou pro letní péči o pokožku jsou tedy opalovací krémy s faktorem alespoň SPF 30 založené ryze na přírodních ingrediencích.

Čím je Grown Alchemist Natural Hydrating Sunscreen výjimečný

Hydratační opalovací krém od Grown Alchemist má lehkou konzistenci a je neviditelný, tudíž na pokožce nezanechává nepříjemný mastný film, ani bílé stopy a snadno se nanáší. Navíc má přísně veganské složení postavené na výjimečných účincích těchto přísad:

  • Ultra čistý oxid zinečnatý: poskytuje pokožce spolehlivou širokospektrální ochranu před UVA a UVB paprsky, infračerveným zářením, ale i dalšími škodlivými vlivy zvenčí.
  • Šípkový olej: je bohatý na omega 3, 6 a 9 nenasycené mastné kyseliny, díky kterým přípravek vyživuje, redukuje jemné vrásky, zpevňuje a zanechává kůži hedvábně hladkou.
  • Extrakt z petrželových semen: má vysoký obsah flavonoidů a vitamínu C. Díky tomu působí na pokožku antioxidačně a chrání ji před působením volných radikálů, což velkou měrou přispívá k oddálení procesu stárnutí, jež se vlivem slunečního záření výrazně urychluje.
  • Tri-hyaluronan komplex: nízké a středně těžké molekuly hyaluronanu (zjednodušeně kyseliny hyaluronové) dokáží proniknout povrchem pokožky a zajistit její maximální a hlavně dlouhodobou hydrataci. Naopak molekuly hyaluronanu s vysokou hmotností se postarají o to, aby kůže vypadala na první pohled zdravá a působila mladistvým dojmem.

Grown Alchemist Natural Hydrating Sunscreen SPF 30, 50 ml: 972 Kč, 36 EUR

Grown Alchemist! To je spojení přírodní alchymie a kosmetické vědy, ze kterého vznikají unikátní produkty založené na jedinečných účincích přírodních látek s takovou molekulární strukturou, že ji tělo okamžitě rozpozná a považuje za svou součást. A právě to významně zvyšuje účinnost veškerých našich přípravků.

Všechny použité receptury se skládají z přírodních složek, jako jsou neuropeptidy, tetrapeptidy, tokotrienoly a pokročilé hygroskopicky aktivní látky, které umí přímo komunikovat s buňkami lidské pokožky. Díky tomu jsou přípravky Grown Alchemist skutečně účinná kosmeceutika, jež podporují buněčnou obnovu, čistí, detoxikují a regenerují pokožku, zanechávají ji zdravou a dodávají jí vizuální energii.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru