Kuchařka Sous-vide od Miele: Pražma na italský způsob

Časová náročnost: 35 minut

Suroviny na 2 porce:

  • 2 filé z pražmy (á 120 g), zpracované
  • 2 nakládaná rajčata na tenká kolečka
  • 8 lístků bazalky, velkých
  • ½ ČL mořské soli
  • ½ ČL pepře

Příslušenství: vakuovací sáček, rošt

Příprava:

  1. Z obou stran filé osolíme mořskou solí a opepříme. Poté filé obložíme
  2. nakládanými rajčaty. Přidáme bazalku. Ještě jednou osolíme mořskou solí a opepříme.
  3. Vložíme do vakuovacího sáčku a vakuujeme podle nastavení. Vakuovací sáček na roštu vložíme do ohřevného prostoru a připravujeme podle nastavení.
  4. Filé vyjmeme z vakuovacího sáčku a můžeme podávat.

Nastavení:

Vakuovací stupeň: 3

Provozní způsoby: Sous-vide

Teplota: 52 °C

Doba trvání programu: 25 minut

Úroveň: 2

Více informací naleznete na stránkách Miele: www.miele.cz

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru