Kuchařka Sous-vide od Miele: Vanilkové krevety

Časová náročnost: 30 minut

Suroviny na 2 porce:

  • ½ vanilkového lusku
  • 8 krevet (à 14 g), zpracovaných
  • ½ ČL růžového pepře nahrubo rozdrceného
  • ¼ ČL mořské soli
  • 50 g smetany

Příslušenství:

vakuovací sáček, rošt

Příprava:

  1. Vanilkový lusk podélně rozpůlíme a vyškrábeme dřeň. Dřeň a lusk s ostatními přísadami dáme do vakuovacího sáčku a vakuujeme dle nastavení.
  2. Vakuovací sáček na roštu vložíme do ohřevného prostoru a připravujeme podle nastavení.
  3. Krevety vyjmeme z vakuovacího sáčku a podáváme.

Nastavení:

Vakuovací stupeň: 2

Provozní způsoby: Sous-vide

Teplota: 56 °C

Doba trvání programu: 20 minut

Úroveň: 2

Více informací naleznete na stránkách Miele: www.miele.cz

Písecký víkend módy a designu

PURE fest

Ubytování v Maringotce u BIO Levandulových polí

Prací papírky

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
108 x [11%]
Josefína Bakošová
85 x [9%]
Dominik Navrátil
165 x [17%]
Machač
87 x [9%]
Iveta Řádková
71 x [7%]
Lucie Marim
83 x [9%]
Luděk Šmehlík
88 x [9%]
Klára Nademlýnská
89 x [9%]
Beáta Rajská
92 x [10%]
Miroslav Michael Knot
91 x [9%]

Celkem hlasovalo : 959

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Pokud nechceme slyšet pravdu, nemůže růst naše osobnost, ale jen naše ego!“

Lenka Žáčková

JDI nahoru