Kuchařka Sous-vide od Miele: Vanilkové krevety

Časová náročnost: 30 minut

Suroviny na 2 porce:

  • ½ vanilkového lusku
  • 8 krevet (à 14 g), zpracovaných
  • ½ ČL růžového pepře nahrubo rozdrceného
  • ¼ ČL mořské soli
  • 50 g smetany

Příslušenství:

vakuovací sáček, rošt

Příprava:

  1. Vanilkový lusk podélně rozpůlíme a vyškrábeme dřeň. Dřeň a lusk s ostatními přísadami dáme do vakuovacího sáčku a vakuujeme dle nastavení.
  2. Vakuovací sáček na roštu vložíme do ohřevného prostoru a připravujeme podle nastavení.
  3. Krevety vyjmeme z vakuovacího sáčku a podáváme.

Nastavení:

Vakuovací stupeň: 2

Provozní způsoby: Sous-vide

Teplota: 56 °C

Doba trvání programu: 20 minut

Úroveň: 2

Více informací naleznete na stránkách Miele: www.miele.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Představujeme vám herce, kteří jsou podle Česko-Slovenské filmové databáze (ČSFD) nejoblíbenější. Který je ten váš?

Johnny Depp, USA
170 x [10%]
Leonardo DiCaprio, USA
166 x [9%]
Tom Hanks, USA
164 x [9%]
Brad Pitt, USA
166 x [9%]
Bruce Willis, Západní Německo
185 x [10%]
Morgan Freeman, USA
192 x [11%]
Christian Bale, Velká Británie
196 x [11%]
Robert Downey Jr., USA
177 x [10%]
Robert De Niro, USA
182 x [10%]
Jack Nicholson, USA
181 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1779

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru