Kuchařka Sous-vide od Miele: Vanilkové krevety

Časová náročnost: 30 minut

Suroviny na 2 porce:

  • ½ vanilkového lusku
  • 8 krevet (à 14 g), zpracovaných
  • ½ ČL růžového pepře nahrubo rozdrceného
  • ¼ ČL mořské soli
  • 50 g smetany

Příslušenství:

vakuovací sáček, rošt

Příprava:

  1. Vanilkový lusk podélně rozpůlíme a vyškrábeme dřeň. Dřeň a lusk s ostatními přísadami dáme do vakuovacího sáčku a vakuujeme dle nastavení.
  2. Vakuovací sáček na roštu vložíme do ohřevného prostoru a připravujeme podle nastavení.
  3. Krevety vyjmeme z vakuovacího sáčku a podáváme.

Nastavení:

Vakuovací stupeň: 2

Provozní způsoby: Sous-vide

Teplota: 56 °C

Doba trvání programu: 20 minut

Úroveň: 2

Více informací naleznete na stránkách Miele: www.miele.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
546 x [13%]
Aperol spritz
354 x [9%]
Cuba Libre
362 x [9%]
Piňa Colada
353 x [9%]
Daiquiri
343 x [8%]
Margarita
453 x [11%]
Cosmopolitan
361 x [9%]
Mai-Tai
374 x [9%]
Whiskey sour
406 x [10%]
Pisco sour
556 x [14%]

Celkem hlasovalo : 4108

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru