Asijská kuchyně snadno a rychle s Ken Homem a wok pánví

Na hovězí stir-fry nemusíte jezdit až do 6 963 kilometrů vzdálené Číny. S prémiovou pánvi Wok Excellence od michelinského mistra asijské kuchyně Ken Homa připravíte asijské speciality, ale i další, a to ve stejné kvalitě, navíc z pohodlí svého domova.

Tělo je vyrobeno z lehké uhlíkové oceli 1,5 mm silné a černý třívrstvý nepřilnavý povrch Eclipse umožňuje snadné zahřátí a udržuje stálou vysokou teplotu, díky čemuž spotřebujete mnohem menší množství oleje. Ideální je proto na přípravu klasické čínské techniky Stir-fry, kdy se pokrm smaží v malém množství velice horkého oleje za stálého míchání.

Pánev Wok o průměru 27 centimetrů na přípravu jídla pro 2 až 3 lidi pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 830 Kč.

A když jsme u těch pánví, tak vám ještě doporučujeme speciální oválnou pánev na ryby WOLL. Je vyrobena z tvrzené hliníkové slitiny má vysoce odolný a nepřilnavý povrch, na kterém připravíte lososa, makrelu nebo podusíte zeleninu. Je možné ji vložit do trouby i do myčky nádobí. Tohoto skvělého pomocníka o rozměru 38 x 28,4 centimetrů taktéž pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 3 630 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
368 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
258 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2855

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru