Asijská kuchyně snadno a rychle s Ken Homem a wok pánví

Na hovězí stir-fry nemusíte jezdit až do 6 963 kilometrů vzdálené Číny. S prémiovou pánvi Wok Excellence od michelinského mistra asijské kuchyně Ken Homa připravíte asijské speciality, ale i další, a to ve stejné kvalitě, navíc z pohodlí svého domova.

Tělo je vyrobeno z lehké uhlíkové oceli 1,5 mm silné a černý třívrstvý nepřilnavý povrch Eclipse umožňuje snadné zahřátí a udržuje stálou vysokou teplotu, díky čemuž spotřebujete mnohem menší množství oleje. Ideální je proto na přípravu klasické čínské techniky Stir-fry, kdy se pokrm smaží v malém množství velice horkého oleje za stálého míchání.

Pánev Wok o průměru 27 centimetrů na přípravu jídla pro 2 až 3 lidi pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 830 Kč.

A když jsme u těch pánví, tak vám ještě doporučujeme speciální oválnou pánev na ryby WOLL. Je vyrobena z tvrzené hliníkové slitiny má vysoce odolný a nepřilnavý povrch, na kterém připravíte lososa, makrelu nebo podusíte zeleninu. Je možné ji vložit do trouby i do myčky nádobí. Tohoto skvělého pomocníka o rozměru 38 x 28,4 centimetrů taktéž pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 3 630 Kč.

PURE fest

Equal Pay Day Czech

Písecký víkend módy a designu

Ubytování v Maringotce u BIO Levandulových polí

Prací papírky

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
52 x [12%]
Josefína Bakošová
40 x [9%]
Dominik Navrátil
81 x [19%]
Machač
35 x [8%]
Iveta Řádková
33 x [8%]
Lucie Marim
37 x [9%]
Luděk Šmehlík
34 x [8%]
Klára Nademlýnská
37 x [9%]
Beáta Rajská
41 x [10%]
Miroslav Michael Knot
36 x [8%]

Celkem hlasovalo : 426

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Pokud nechceme slyšet pravdu, nemůže růst naše osobnost, ale jen naše ego!“

Lenka Žáčková

JDI nahoru