Lahodná chuť francouzských sýrů v zapékací misce Emile Henry

Francie je jednou z největších sýrových velmocí, vyrábí se zde přibližně 400 různých druhů. Pokud tedy i vy patříte k milovníkům jemného mléčného potěšení, nenechte si ujít misku na rozpékání sýrů v troubě, tzv. cheese baker, od burgundské značky Emile Henry.

V této malé nádobě z odolné keramiky v půvabné červené granátové barvě připravíte jak krémové sýry typu brie, tak všechny typy plísňových, tvrdých i kozích sýrů. Vložit do ní můžete také další ingredience, ze kterých si doma zhotovíte klasický raclette nebo mini fondue pro sebe a své přátele. V oboustranně glazované misce s uchy a vnitřním průměrem cca 15 cm rovněž upečete malý bochník chleba nebo přichystáte gratinovanou zeleninu či houby. Malá, ale šikovná pomůcka je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 160 Kč.

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
171 x [10%]
Hospoda/hostinec
158 x [10%]
Pivnice
173 x [10%]
Vinárna
153 x [9%]
Kavárna
173 x [10%]
Čajovna
156 x [9%]
Bar
170 x [10%]
Bistro
168 x [10%]
Rychlé občerstvení
177 x [11%]
Cukrárna
157 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1656

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru