Tu pravou Itálii zažijete se zmrzlinovačem Smeg

Historie gelata, tedy tradiční italské zmrzliny, sahá až do Starověkého Říma, kde se tyto studené dezerty vyráběly ze sněhu a ledu. Za otce moderní zmrzliny je pak považován florentský kuchař  Bernardo Buontalenti, který královskému dvoru v 16. století představil svůj první recept a mrazící techniky. Odtamtud se tato osvěžující pochoutka dostala do celého světa a nyní si na ni můžete pochutnat přímo z pohodlí vaší kuchyně. Potřebovat k tomu budete zmrzlinovač Smeg – doplňkové příslušenství ke kuchyňským robotům Smeg 50´Retro Style s nerezovou mísou a ingredience jako ovoce, jogurt, smetanu či cokoliv, co budete mít doma po ruce. Díky špičkovým materiálům a jedinečné technologii si za pomocí mrazící mísy vytvoříte až 1,1 litru lahodné domácí zmrzliny, sorbetu nebo mraženého jogurtu. A to pouze do půl hodiny!

Unikátní kombinaci luxusního designu a všestranné praktičnosti najdete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 3 025 Kč.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
87 x [11%]
Věrnost
73 x [10%]
Velkorysost
75 x [10%]
Laskavost
71 x [9%]
Spolehlivost
75 x [10%]
Zásadovost
74 x [10%]
Poctivost
75 x [10%]
Dostatek pozornosti
89 x [12%]
Sebedůvěra
72 x [9%]
Smysl pro humor
70 x [9%]

Celkem hlasovalo : 761

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru