Natálie Grossová úspěšně odmaturovala a už se těší na dovolenou!

Zpěvačka Natálie Grossová má o starost méně. Před měsícem úspěšně složila zkoušu z dospělosti, ale přiznala se nám, že měla docela velký strach. Nakonec však měla samé jedničky.

„Hodně jsem se toho bála, celý rok před tím jsem se třásla. Nejtěžší byly didaktické testy a pak už to byla docela pohoda. Teď na rok půjdu na anglickou jazykovku a potom bych chtěla na nějakou vejšku, ale fakt netuším jakou. Medicína to určitě nebude. Ale kdybych přece jenom uvažovala o zdravotnictví, tak by se mi líbila asi fyzioterapie,“ prozradila, jak to má s dalším studiem Natálka Grossová, která byla hostem soustředění finalistů soutěže Anděl mezi zdravotníky a její tvář se objeví i v „andělském“ kalendáři.

Prázdniny Natálie si chce pořádně užít, nejede sice na Floridu, vyrazí do Bibione. „Jedem s maminkou a kamarády do Itálie, chceme trošku cestovat. Já tam jedu i s přítelem, operním tenorem Danielem Matouškem. Máme namířeno také za Danovým učitelem zpěvu. Chceme ho navštívit, pobavit se a třeba nám i poradí ohledně zpěvu,“ popsala své plány zpěvačka. A srpen už opět pojede v pracovním režimu, konečně prý začínají zkoušky muzikálu Čarodějky.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru