Mít pořádek v životě je základ!

Ať už si užíváte nevázaný svobodný život, zakládáte rodinu nebo máte početnou rodinu, vždy dbejte na pořádek, který vám přinese celkovou pohodu a také klid v duši. Léto je v plném proudu kdy na čas ukládáte oblečení pro velmi chladné dny, a tak je pro úklid ve vašem životě jako dělané!

Začněte v ložnici, respektive šatníku, jenž se promítá nejen do vašeho osobního, ale i pracovního života. Nejde jen o to zvolit si ten správný outfit, ale také vytvořit ideální prostředí, které vás při oblékání inspiruje. Mít všechno oblečení a doplňky perfektně roztříděné tak, abyste ráno neztráceli čas, a přesto v práci vypadali skvěle, docílíte s novou šatnou jedna dvě. Na pomoc si přizvěte profesionálního interiérového designéra, který bude dbát jak na vaše osobní přání a praktické potřeby, tak i na vaši osobnost.

Designérka Markéta Cermanová, majitelka Okury Design, se do plánování vaší nové ložnice či šatníku vrhne s neutuchající energií. Inspiruje se principy učení Feng Shui, ale právě i osobnostmi svých klientů, s nimiž si ráda povídá o jejich pracovních i soukromých snech. Díky tomu všemu dokáže vykouzlit prostor, jenž svým vzhledem i organizacím zcela odpovídá klientovým potřebám. Markéta má na svém kontě přes 70 realizací, v nichž snoubí čistotu a jednoduchost s prvky skandinávského stylu. Při designování využívá moderní barvy, ale i nadčasové materiály a umělecké doplňky od lokálních designérů. Výsledkem její práce jsou snové interiéry, které na vaši duši zapůsobí jako balzám. A do vašeho života tato změna kromě dobrého pocitu přinese ještě mnohem více.  

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru