Prague Harley Days oznamují finální termín a spojují se s Burgerfesrem

Tradiční motocyklová událost Prague Harley Days zná svůj letošní finální termín! Tím se nakonec stane září, a to od pátku 3. do neděle 5. Prague Harley Days se navíc i letos propojí s oblíbeným Burgefestem a vhodně se doplní. K tomu všemu nebude chybět ani unikátní výstava historických motocyklů Veteran Mania, spanilá jízda centrem Prahy, zkušební jízdy zdarma, koncerty, adrenalin ani family zóna a zábava pro celou rodinu. Program 9. ročníku Prague Harley Days ponese podtitul Sportster Tribute a pro majitele motocyklů této řady bude připravena celá řada bonusů a zajímavostí, včetně vstupu zdarma. K tomu všemu na návštěvníky čeká dobré jídlo, pití, soutěže o ceny i kuchařské workshopy. Zkrátka ideální tip, jak strávit první zářijový víkend a naplno si užit akci plnou zábavy, která nám v posledních měsících maximálně chyběla.

Jsme rádi, že i přes všechny nástrahy a komplikace můžeme oznámit, že i letos Prague Harley Days zrealizujeme a rok 2021 nevynecháme. Letošním termínem bude září, kdy se propojíme s Burgerfestem, se kterým jsme si první společné Prague Harley Days vyzkoušeli už loni a vše dopadlo nad očekávání výtečně. Rádi bychom proto všechny pozvali od 3. do 5. září na holešovické Výstaviště užít si 9. ročník Prague Harley Days. A zveme opravdu všechny, ať už přijedou na motocyklu, přijdou pěšky, dorazí autem nebo přijedou tramvají - pro ty všechny je akce určena. Na Prague Harley Days totiž vede sebe mohou celý víkend fungovat děti, motorkáři, milovníci dobrého jídla, hudební nadšenci i třeba maminky s kočárkem. Vše samozřejmě proběhne za dodržení všech hygienických a bezpečnostních opatření,” vysvětluje Jaroslav Vavřina, organizátor Prague Harley Days.

Připomeňme, že Prague Harley Days letos ponesou podtitul Sportster Tribute v duchu oblíbené modelové řady Harley-Davidson Sportster, která v Evropě končí. Všichni návštěvníci, kteří dorazí právě na motocyklu této řady budou mít vstup zdarma, a navíc pro ně budou připraveny speciální bonusy. Sportster se zároveň stane i stěžejní částí programu.

Pochopitelně nebude chybět ani tradiční spanilá jízda centrem Prahy i další body programu jako je adrenalin, unikátní výstava motocyklů historických motocyklů Veteran Mania, která právě na Prague Harley Days vyvrcholí, ale také Custom Bike Show, koncerty, family zóna pro rodiny s dětmi, speciální workshopy pro děti, beauty koutek a řada dalšího.

Návštěvníci si navíc za jediné vstupné užijí i plnohodnotný Burgerfest, který letos slaví svůj jubilejní 10. rok. Vedle nespočtu burgerů nejrůznějších bister a restaurací si bude možné vychutnat i další pochoutky, ale rovněž zhlédnout kuchařské show a workshopy nebo se zapojit do soutěží o ceny. A nouze nebude ani o top šéfkuchaře z nejrůznějších koutů Evropy a světa, včetně našich kuchařských ikon.  

Prague Harley Days propojené s Burgerfestem budou skutečně stát za to a nabídnou jednu z mála možností, jak si užít závěr léta v plné parádě se vším, co k němu patří.

PRAGUE HARLEY DAYS + BURGERFEST – 3. – 5. 9. 2021 – VÝSTAVIŠTĚ HOLEŠOVICE PRAHA

Vstupenky bude možné zakoupit na místě za jednotnou cenu 300 Kč na všechny 3 dny a pro obě akce zároveň. Již 9. ročník Prague Harley Days zpestří závěr letošního léta! Připomeňte si, jak jste se bavili v předcházejících ročnících.

Prague Harley Days 2018 - 115. výročí Harley-Davidson


Prague Harley Days 2020

Více informací naleznete na www.pragueharleydays.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru