Dopřejte si ten správný relax v Saunovém světe Aquapalace Praha

Milovníci odpočinku jistě ocení rozsáhlý Saunový svět v čestlickém aquaparku, kde na vás čeká 14 saun a prohříváren. Prostor je rozdělen na klasické finské sauny, římské lázně a venkovní část s vířivkou a ochlazovnou. Vybrat si můžete také z některých ozdravovacích nebo zkrášlovacích procedur včetně novinky – Peelingového baru ve Spa & Wellness.

Čím je saunování prospěšné pro náš organismus?

Večerní návštěva sauny je mnohem více než jen způsob relaxace po náročném dni. Lékaři se shodují, že lidé, kteří se pravidelně saunují (alespoň 1x týdně), mají nižší výskyt kardiovaskulárních onemocnění a potíží s krevním tlakem. Průzkumy potvrzují, že milovníci saunování mají také méně problémů s plicními chorobami, a dokonce i s duševním zdravím.

Pozvánka na událost sezony – Saunafest 2021

V termínu 12. - 15. 8. si rozhodně nenechte ujít oblíbený festival zážitkového saunování, který v Aquapalace Praha představí to nejlepší ze saunového světa. I letos se na akci setkají saunéři a odborníci z ČR i světová špička. Hlavním programem je oficiální Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech. Více informací se dozvíte na webu www.aquapalace.cz a www.saunafest.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru